Boaći, daj gol Arsenalu i biraj gdje ćeš!

Cela Evropa biće na Rajku! Za Čelsi i Borusiju Menhengladbah već se zna, ali nisu samo oni u pitanju. . .

Fudbal 19.10.2017 | 12:45
Boaći, daj gol Arsenalu i biraj gdje ćeš!
Delovalo je prvo kao da su mediji iz Gane rešili da "napumpaju" cenu Ričmondu Boaćijuvešću da će čak i Čelsi poslati izaslanike da 24-godišnjeg napadača gledaju u sutrašnjem sudaru Crvene zvezde i Arsenala u Ligi Evrope. Ali onda je stigla potvrda i iz Engleske - i to ne (samo) na stranicama žute štampe - pa se priča proširila po celoj Evropi. Zvezdin golgeter zato će imati dodatan motiv u četvrtak na stadionu "Rajko Mitić", mada teško da mu je tako nešto i potrebno s obzirom na to da u Srbiji teško da će imati veću utakmicu od ove.

Ali čisto da notiramo, Čelsi neće biti jedini klub čiji će skauti pratiti Boaćija protiv Arsenala. Naprotiv. Biće samo jedan u moru klubova kojima je Boaći trenutno u glavi. Od ranije se zna i za Borusiju Menhengladbah, a koliko su Nemci zagrizli najbolje svedoči podatak da bi u četvrtak u Beograd trebalo da stigne i sportski direktor Ždrebaca Maks Eberl.

Jasno je i njemu, imaće Borusija veliku konkurenciju u trci za Boaćijev potpis. I ne mislimo tu samo na Čelsi. Jer će prema saznanjima MOZZART Sporta u loži popularne "Marakane" biti i delegacije jednog kineskog kluba, pa i mnogo poznatijih evropskih timova kakvi su Fenerbahče, moskovski velikani Spartak i CSKA, ali i giganti kakvi su Inter - Liverpul!

Ričmonde, daj gol i dva i možeš da biraš gde ćeš! A i svi ostali, nemojte da sumnjate da će i vas skauti primetiti ako odigrate dobro i uspete da pomrsite račune slavnom rivalu. Ne igra se svaki dan sa Arsenalom.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Joja

19.10.2017 12:15

To Srbine.

ODGOVORITE