LE: Venger sve bliži „kup-timu“ 3-4-3!

Jedan Tobdžija jedva čeka travnjak Marakane! Arsenalov vezista se oglasio na Tviteru. Sedam promena u startnoj postavi!

Fudbal 19.10.2017 | 13:15
LE: Venger sve bliži „kup-timu“ 3-4-3!
Još se ne zna sa kakvim timom će Tobdžije nastupiti na našem najvećem stadionu. Izvesno je da će Venger kombinovati kao i u dosadašnja dva meča Lige Evrope i da će izvesti „kup tim“, odnosno rezerviste koje šansu dobijaju u kup takmičenjima i Ligi Evrope.

Zbog povreda ne računa na Kazorlu, Koščelnog, Mustafija, Kokelana i Velbeka. Predah zbog premijerligaških obaveza će sigurno dobiti Lakazet, Kolašinac, Beljerin, Čeh i Džakakoji nisu planirani u Evropi i kup takmičenjima. Makar za ovu prvu fazu. Skoro sigurno će odmoriti Sančez, Ramzi i Ozil, mada bi Nemac mogao da se nađe na klupi i uđe u drugom poluvremenu.

Poslednje informacije sa Ostrva glase da je Venger bliži formaciji 3-4-3 nego 3-5-2 što znači da od prvog minuta neće zaigrati mladi Vilok kao protiv Bate Borisova već će šansu po krilu dobiti Aleks Ivobi.

Ospina je siguran na golu, Holding, Mertezaker i Monreal kao štoperski triling, a mladićiMejtlend-Najls i Nelson su najbliži pozicijama na bokovima. Sa formacijom 3-4-3 ostaju dva mesta u srcu veznog reda i njih će skoro sigurno popuniti Mohamed Elneni i DžekVilšir.

Upravo se Vilšir pohvalio na društvenim mrežama da će igrati protiv Crvene zvezde. Poručio je:

„Spreman za Ligu Evrope sutra veče u Srbiji! Vidimo se tamo Tobdžije“.

Što znači da ćemo Vilšira sigurno videti protiv Crvene zvezde. Po krilima se očekujuVolkot i Ivobi, dok je mesto najisturenijeg napadača rezervisano za Žirua.

U odnosu na meč koji je minulog vikenda poražen od Votforda, to je sedam promena. Od startera iz tog duela će igrati Mertezaker, Monreal, Elneni i Ivobi. Očekuje se da narednog vikenda protiv Evertona mesta u startnoj postavi zadrže Mertezaker i Monreal, dok će umesto Ivobija i Elnenija igrati Sančez i Ramzi.

Inače, pored pomenutih igrača, u Beograd sa sa Arsenalom krenuli i mladići koji će čekati šansu sa klupe: Markus Mekguan (18 godina), Edvard Nketia (18), Džošua Dasilva(18), Vlad Dragomir (18) i Džordi Osei Tutu (19) kojem je to debitanstki poziv u prvi tim. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar