"Partizan u Albaniji? Cijenim ga, ali me ne zanima!"

Ivan Gvozdenović, bivši igrač Crvene zvezde a sada pomoćni trener albanskog šampiona Kukešija, kaže da će u četvrtak ipak gledati Arsenal na "Rajku Mitiću".

Fudbal 19.10.2017 | 09:15
"Partizan u Albaniji? Cijenim ga, ali me ne zanima!"
"Partizan cenim kao nekadašnjeg velikog rivala. Srpski je klub, između ostalog. Poštujem Skenderbeg, proveo sam tamo tri predivne godine, triput bio prvak. Dobar sam sa predsednikom Ardijanom, ostao sam u kontaktu i sa osmoricom saigrača iz mog doba. Zato ću da budem neutralan. Neka bolji pobedi, a što se mene tiče, gledaću Zvezdu sa Arsenalom", rekao je bivši igrač crveno-belih za "Sportski žurnal".

Gvozdenović kaže da publika u Elbasanu nije "12 igrač" domaćeg tima i da će se sve rešavati na terenu.

"Tribine su bile pune i u duelu sa Jang Bojsom, biće sigurno i protiv Partizana, ali nisu veliki plus. Ljudi navijaju za svoje, ne tako temperamentno kao kod nas. Teren je super, stadion moderan, tamo smo pobedili Albaniju 2:0 pre dve godine. Da li bi Partizan mogao da održi tradiciju? Ne zanima me. Zvezdaš sam bio i ostao", uverava Gvozdenović.

Izvor: B92

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

VUK

19.10.2017 09:12

Kuku majko sv aki normalan srbin navija i bodri srpski klub u medjunarodnim takmicenjima a posebno protiv siptara a ovaj debil ce pre da bodri siptare!!! A sta ce jadan ima kompleks Partizana. Malogradjan...

ODGOVORITE