Da li se to razvija „Nejmarov virus“?!

De Brujne je prvi zaražen. . . ! Ovo je tek početak. . .

Fudbal 19.10.2017 | 23:10
Da li se to razvija „Nejmarov virus“?!
Nejmarov fudbalski zemljotres nije ostavio nikoga ravnodušnim! Revolucija na tržištu nije uticala samo na klubove, koji su sada spremniji nego ikad pre da pređu devetocifrenu marginu bez mnogo razmišljanja, već je uticaj brazilskog asa počeo je da se širi i na igrače i preti da postane „Nejmarov virus“! A Kevin de Brujne bi mogao da bude prvi koji će biti zaražen istim. 

O čemu se, zapravo radi? Naime, Agent belgijskog asa Patrik de Koster otvoreno je priznao da će De Brujne uzeti Nejmarov ugovor i basnoslovnih 672.000 evra sedmično kao reper za pregovore sa upravom Mančester Sitija, koja je najavljena za nekoliko meseci.

„Stižem uskoro u Mančester kako bismo razgovarali o Kevinovom novom ugovoru i pojačanoj plati. Njegova plata? Ne bih mogao da pričam o tome. Ali, pogledajte koliko su plaćeni Mbape ili pre Nejmar, pa ćete dobiti neku sliku“, kaže De Koster.

Kevin de Brujne trenutno zarađuje „tek“ oko 130.000 evra sedmično. Poređenja radi, Mbapeu na kraju svake sedmice legne oko 360.000 evra, a Nejmaru čak 670.000!

Budite sigurni, ovo je tek početak...

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar