Poželjela sreću bivšem mužu

Oglasila se Snežana Dakić povodom venčanja bivšeg muža.

Zabava 17.10.2017 | 19:24
Poželjela sreću bivšem mužu
Biznismen Vladimir Mikić izgovorio je sudbonosno „da” Jovani Miljković i treći put uplovio u bračnu luku. Kako je „Alo!” ekskluzivno objavio, venčanje je održano u jednom luksuznom beogradskom hotelu, i to za 200 zvanica. Bivša supruga Vladimira Mikića, voditeljka Snežana Dakić, za „Alo!” je otkrila da nema mesta sujeti, te da joj ne smeta što se njen bivši partner ponovo oženio.

- Naravno da sam čestitala Vladimiru. Poželela sam mu svu sreću ovoga sveta - rekla je Snežana za "Alo!" i priznala da između nje i Vladimira ne postoje nesuglasice.

- Nas dvoje smo ostali u dobrim odnosima i zaista se odlično slažemo - dodala je voditeljka.

Nakon razvoda od Snežane Dakić, Vladimir Mikić nije ostavio nezbrinutu svoju bivšu suprugu i ćerku Lauru, već im je, kako je i sam otkrio, ostavio stan, a daje i pozamašnu alimentaciju.



- Već sam na suđenju rekao da stan ostavljam njoj i Lauri. Smatram da im taj stan pripada, ali procedura je takva da to mora da se ozvaniči i na sudu. Realan sam u celoj situaciji, a ako druga strana misli da je malo to što pružam, onda je ona nerealna. Sami procenite da li je mnogo ili malo mesečna alimentacija od 350.000 dinara - izjavio je Vladimir nakon razvoda.

Biznismen i njegova nova supruga nisu štedeli na venčanju, pa su izdvojili pozamašnu svotu kako bi sve izgledalo kao u bajci. Prvi ples je bio uz pesmu Selin Dion, dok su nakon toga imali i vatromet, koji je trajao ceo sat.
Vladimir je za „Alo!” otkrio će mu treći brak biti i poslednji.

- Hvala vam od srca. Malo sam promukao, pa ne mogu mnogo da pričam, ali će ovog puta zaista biti treća sreća - izjavio je nakon venčanja Mikić za „Alo!” i priznao da sa Jovanom radi na prinovi.

(Alo)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

interes sine

19.10.2017 12:49

Naravno. Treba mu mnogo srece, zdravlja i svega ostalog da bi mogao da zaradi za alimentaciju od oko 3000 evra. Zamislite da mu krene sve lose u zivotu. Sta ima od toga njegova bivsa zena ?

ODGOVORITE