Miloše, budi agresivan i više šutiraj!

Trener Dok Rivers bodri Srbina pred debi u NBA ligi.

Košarka 19.10.2017 | 10:30
Miloše, budi agresivan i više šutiraj!
Može li najbolji srpski košarkaš Miloš Teodosić da bude čovek odluke za Los Anđeles Kliperse u nastupajućoj sezoni?

Nije tajna da mnogi očekuju da Teo zablista u Gradu anđela uz Blejka Grifina i Deandrea Džordana, posebno otkako je otišao Kris Pol tokom leta. Klipersi su, prema tvrdnjama američkih novinara, u Milošu dobili novog vođu, jednog od najboljih evropskih plejmejkera, koji je već popularan među navijačima.

Tokom predsezone Teodosić je već demonstrirao tu moć, ubrzao je igru Klipersa u napadu, a uspeo je i da ostvari dobro partnerstvo sa saigračima, pre svih Džordanom. Jedino što trener Klipersa Dok Rivers traži više od kapitena srpske reprezentacije.

"Želim da bude agresivniji. Mnogo više nego sada. Miloš nije dobar šuter. On je izvanredan šuter, bez obzira što je još uvek 'čudan'. Svi znamo kakve pasove daje, on je jedan od najboljih asistenata koje sam video u životu. Očekujem od njega da više šutira", poruka je Doka Riversa uoči starta NBA sezone.  

Dakle, očekivanja su velika i što je najvažnije zasnovana na realnosti. Podsetimo, srpski reprezentativac je prosečno beležio 16,1 poen u Evroligi u dresu CSK iz Moskve prošle sezone.

Prvi zvanični meč u dresu Klipersa očekuje ga u petak ujutru od 04.30 protiv Lejkersa.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar