Barsina strogo čuvana tajna - Kalidu Kulibali!

Aureli de Laurentis baš i nije spreman da se rastane sa stamenom štoperom!

Fudbal 19.10.2017 | 08:00
Barsina strogo čuvana tajna - Kalidu Kulibali!
Julijan Brant, Maks Mejer i naravno Filipe Kutinjo. To su navodno igrači koje bi Barselona mogla da pokuša da dovede u januarskom prelaznom roku. Ali Mundo Deportivo navodi da nisu samo ofanzivci na meti Roberta Fernandeza, već i jedan štoper. Reč je o Kalidu Kulibaliju, prvotimcu Napolija koga već dugo prate najbogatiji evropski klubovi. Međutim, malo je onih koji mogu da stanu uz rame Barseloni.

Malo je ipak i klupskih gazdi kakav je Aurelio De Laurentis. Taj kad sebi nešto uvrti u glavu nema odstupanja. Nudio je letos Čelsi čak 40.000.000 evra, ali je De Laurentis lagano odbio. Kulibalijev ugovor ističe 2021. godine. Može da ode i ranije, ali samo ako neko da oko 60.000.000 evra. I ako uhvati De Laurentisa dobro raspoloženog.

Kulibali je, procenio je Barsin prvi operativac Fernandez, tip igrača kao stvoren za Blaugranu. Visok, snažan, ali i tehnički nadaren. Problem je samo što Barsa nije baš rada da na sto istrese toliki novac. Za sada će samo pratiti Kulibalija. Dok ne stigne mig sa vrha.

Engleski klubovi pokušaće gotovo sigurno već opet već u januaru. Mauricio Sari se opire, De Laurentis je obećao da će se strpeti do kraja sezone. Za sada će ostati samo na interesovanju.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Barsa

19.10.2017 06:13

Dovesti Kulibalija,onog svabu iz PSZ-a i mozda nekog na sredini.To je to.

ODGOVORITE