Pink i Eminema ujedinila „Osveta“

Među pesmama koje su uoči izlaska novog albuma uvek inovativne Pink privukle najviše pažnje istakla se numera "Revenge". Osim škakljive tematike osvete, jedan od razloga je i to što je popularna pevačica udružila snage sa Eminemom.

Zabava 17.10.2017 | 10:53
Pink i Eminema ujedinila „Osveta“
Pink je u uobičajenoj ratobornoj atmosferi u pesmi koja opisuje želju za osvetom. „Kao Leo u Povratniku, Avelj u Bibliji, osveta je slatka, zar ne?“, peva slavna Amerikanka na početku pesme i nastavlja: „Znam da to neće popraviti ništa“.
Nešto kasnije Eminem repujući otkriva da je srž problema prevara, piše muzički portalIdolator.

Pesma Revenge nije prva zbog koje su se Pink i Eminem našli u istom studiju. Još 2010. godine, sarađivali su na Eminemovom albumu Recovery, a nakon toga više puta su im se poslovni putevi ukrštali.

Do najnovije saradnje dvoje kantautora došlo je, kako Pink kaže, kada mu je napisala imejl koji je više ličio na ljubavno pismo nego poslovna ponuda.

„Volim te, uvek sam te volela. Volim te od 2001. godine kada si mi na dodeli MTV nagrada dao autogram“, napisala je, navodno, pevačica i autorka svom kolegi kako bi ga nagovorila da naprave i ovaj duet.

Sedmi studijski album Pink Beautiful Trauma, na kojem se nalazi pesma Revenge, objavljen je 13. oktobra. 



RTS
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar