Zvezdina epska najava za Arsenal i riječi Duleta Savića...

Kažu Barselona igra fudbal? A mi dva minuta držali loptu, bez da je oni pipnu! Kako ja marketing služba Crvene zvezde najavila duel u četvrtak. . . ?

Fudbal 18.10.2017 | 22:15
Zvezdina epska najava za Arsenal i riječi Duleta Savića...
Ne bi imali navijači ništa protiv da se u četvrtak veče ponovi beogradski duel izmđu Crvene zvezde i Arsenala iz 1978.godine. Ekipa Branka Stankovića je pogotkom Cvejtina Blagojevića slavila sa 1:0... A u revanšu svi znamo šta se desilo.

Postoji i dalje onaj materijal sa Hajberija kada legendarni Vladanko Stojaković priča: „Petrović do Blagojevića, Blagojević u sredinu i gol... Dušan Savić. Zvezda je ta koja ide dalje“.

Upravo taj momenat velike Zvezdine slave bio je lajt motiv marketing timu crveno-belih za najavu narednog susreta. U pozadini se čuju taktovi „Marša na Drinu“ i glas Dušana Savića.

Ne govori legendarni golgeter u svom velikom dostignuću, poluvoleju koji je završio u udžbenicima. Sin aktuelnog štopera crveno - belih savšeno je opisao snagu tadašnjeg Zvezdinog tima. Snagu koja je očitala i akcija za izjednačujući gol..

„Kažu da danas Barselona igra fudbal! A mi smo protiv Arsenala držali loptu dva minuta u našem posedu. Oni nisu mogli da je pipnu. I to smo sve igrali unapred. Tako je pao izjednačujući gol. Veliki Bejbzi je rekao da je to najengleskiji gol na engleskim terenima“,priseća se u kratkom klipu Dušan Savić.

Navijači Crvene zvezde treba da pogledaju. Čisto da dobiju na optimizmu.



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar