Milik ide u Kjevo u januaru!

Napoli dovodi novog napadača! Predsednik Napolija otkrio da šalje Poljaka u Veronu!

Fudbal 17.10.2017 | 21:00
Milik ide u Kjevo u januaru!
Umesto da bude udarna igla Napolija u Seriji A kao njihov najskuplji igrač u istoriji,Arkadijuš Milik će verovatno u drugom delu sezone predvoditi napad Kjeva iz Verone. To je potvrdio Napolijev predsednik Aurelio De Laurentis.

Gazda Napolitanaca je otkrio da je selidba Poljaka u Veronu rešenje koje bi bilo najbolje za sve.

„Milik u Kjevu? To bi moglo da bude rešenje za sve. Ubeđujemo ga da prihvati tu opciju... Tamo će imati bolju šansu da se vrati u formu i da igra konstantnije“, rekao je De Laurentisi iznenadio italijansku fudbalsku javnost.

Kako je došlo do tga da je jedan od najtalentovanijih golgetera Evrope i zamena zaGonzala Iguaina završi u Kjevu. Povrede...

Poljak je na početku sezone po drugi put u poslednjih godinu i po dana pokidao ligamente kolena i očekuje se da se na teren vrati tek u januaru. Očigledno da u Napoliju ne žele da žure sa njegovim oporavkom i planiraju da ga preko Kjeva vrate u formu. Ako Milik prihvati selidbu na Bentegodi, u suprotnom prvacu će najverovatnije krenuti najbolji napadač Letećih magaraca Roberto Ingleze. Talentovanog Italijana je Kjevo kupio u finišu minulog letnjeg prečaznog roka za 12.000.000 evra, ali uz uslov da ostane u Kjevu na pozajmici do kraja sezone.

S obzirom na povredu Milika, Napoli se nada da bi Inglezea mogao da dobije već u januaru u zamenu za pozajmicu Polajaka. Trener Mauricio Sari nema veliki prostor za rotaciju i u napadu zavisi od Insinjea, Kaljehona i Mertensa. Ekipa igra na tri fronta, a cilj je Skudeto za koji se Napoliju sve više otvaraju karte. Ingleze bi u januaru došao kao doker za napad kako bi rasteretio nekog od trojice napadača. Pominje se i opcija da Napolitanci u januaru dovedu bivpeg brazilskog reprezentativca Žoa iz Korintijansa. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar