Pešić pred Arsenal: Branićemo se i napadati sa 11 igrača!

„I ranije su ovde dolazile velike ekipe kao što su Bajern, Milan, Arsenal i niko nije bio mnogo nadmoćniji od Zvezde“, rekao je napadač crveno-belih.

Fudbal 16.10.2017 | 12:00
Pešić pred Arsenal: Branićemo se i napadati sa 11 igrača!
Crvena zvezda se u dosadašnjem toku sezone uzdala u golove Ričmonda Boaćija, ali su joj za pohode u nastavku sezone neophodni i oni koje će postizati Aleksandar Pešić.

Rođeni Nišlija je u utakmicama sa Dinamom iz Vranja i Mačvom prekinuo golgeterski post koji je trajao nešto manje od dva meseca, dok su asistencije pokazale da su mu forma i samopouzdanje u izuzetnom usponu.

Sada je sve na stadionu Rajko Mitić podređeno utakmici Lige Evrope sa londonskim Arsenalom.

„Ući ćemo maksimalno ozbiljno u meč, takvoj utakmica mora da se pristupi na taj način. Ne obećavamo preterano i ne pretimo nikome, ali, kao i uvek do sada, ostavićemo srce na terenu. Gostuje nam Arsenal nakon utakmice na kojoj smo dali četiri gola, sigurno nam samopouzdanje raste. Svesni smo da ćemo morati i da se branimo i da napadamo sa 11 igrača. Mislim da na Marakani imamo šanse, jer Zvezda na našem stadionu ima posebnu snagu. I ranije su ovde dolazile velike ekipe kao što su Bajern, Milan, Arsenal i niko nije bio mnogo nadmoćniji od Zvezde“, rekao je Pešić.

Na meču sa Mačvom bivši napadač Tuluza postigao je osmi gol u sezoni.

„Zahvalio sam se osmah na terenu Radonjiću na fantastičnoj asistenciji. Odlično me je pronašao i nije mi bilo teško da sprovedem loptu u mrežu. Svakom napadaču znače golovi, ali i na prethodnoj utakmici se pokazalo da ja nisam igrač koji igra samo za pogotke. Podjednako su mi važne asistencije, kao i to da ekipa pobeđuje. Ako postignem pogodak pobeda je još slađa“.

Bodovi u prvenstvu su preko potrebni u napadu na šampionsku titulu.

„Zvezda je favorit u svakoj utakmici. Mačva se dobro pokazala, nisu se zatvorili i branili, već su želeli da se nadigravaju sa nama. Mi smo na vreme dali gol i posle nam nije bilo teško da trijumfujemo. Nastavili smo sa dobrim rezultatima i ubedljivim pobedama. Zahvalio bih se našim navijačima od kojih imamo fantastičnu podršku na svakoj utakmici. Ovo što su nam posle utakmice sa Mačvom priredili na severu nas je sve dirnulo i dalo nam dodatan podstrek da u četvrtak ostavimo poslednji atom snage na terenu“, poručio je Pešić.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar