"Mesi je umoran poslije brojnih utakmica!"

Trener Barselone Ernesto Valverde kaže da je Lionel Mesi veoma umoran, posle odličnih igara za Argentinu u kvalifikacijama za SP i derbija sa Atletiko Madridom.

Fudbal 17.10.2017 | 13:00
"Mesi je umoran poslije brojnih utakmica!"
Mesi je u subotu učestvovao u remiju Barselone sa Atletikom u Madridu (1:1) i to mu je bila četvrta cela utakmica u poslednjih 15 dana.

Nekoliko dana pošto je sa dva gola doprineo pobedi Barselone nad Las Palmasom (3:0), Mesi je odigrao dve utakmice za reprezentaciju Argentine u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, a u poslednjoj odlučujućoj protiv Ekvadora (3:1) postigao je sva tri gola. 

Valverde je rekao da je Mesi umoran, ali je pohvalio svog igrača na svemu što je sinoć uradio za ekipu, iako nije prikazao najbolju igru. 

"Slažem se da je Leo umoran posle svih utakmica koje je morao da igra, ali svi znamo da on uvek odgovori na svaku situaciju. Znamo koliko straha unosi među protivničke igrače i navijače", rekao je Valverde, preneli su španski mediji. 

Barselona je prekinula niz od sedam pobeda u Primeri, ali je i dalje prva na tabeli sa pet bodova prednosti nad Real Madridom.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar