Video: Atletiko uradio Barsi što niko nije od 2005/2006.

Atletiko Madrid i Barselona su remizirali 1:1 u derbiju osmog kola LaLige, ali način na koji je Atletiko dao gol Barseloni, daleko više liči na njihovog rivala.

Fudbal 15.10.2017 | 17:00
Video: Atletiko uradio Barsi što niko nije od 2005/2006.
Saul Niges je u 21. minutu na "Vandi Metroplitano" oduševio sve domaće navijače, Atletiko Madrid je poveo sa 1:0, a golu Nigesa je prethodilo čak 18 dodavanja!

Barselona od sezone 2005/2006. nije primila gol, a da je protivnik vezao toliko pasova.

Brza i kratka dodavanja, loptu ostavlja Grizman koji je bio konstantna opasnost za gol Ter Štegena i Saul koji povlači loptu udesno. 

Đerar Pike se postavio ispred njega, malo je kasnio da zatvori udarac i tek trenutak kasnije i on i Ter Štegen su mogli samo da gledaju kako lopta pogađa ćošak gola Barse.

Svoj deo istorije je na "Vandi" dobio i Luis Suares koji je u 82. minutu konačno probio led i pogodio mrežu Jana Oblaka.

Atletiko je do tog trenutka igrao čvrsto, Felipe Luis se nije libio grubosti nad Leom Mesijem i njegovim saigračima, a Suares je posle centaršuta Serhija Roberta postao prvi fudbaler Barselone koji je dao gol na novom stadionu Atletika.

Leo Mesi je bio pokretač svih akcija svoje ekipe, ali momak koji je dao najviše golova Atletiku od svih igrača Barse nije uspeo da se upiše u strelce do kraja, a Barselona nije uspela da preokrene rezultat i eventualno pobedi.



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar