Radmila bijesna: Neću oprostiti

Rada je sada, kako kaže, sretna u vezi, ali je i dalje ljuta na koleginicu koja ga je savjetovala da ne bude s njom, jednom prilikom kad ga je srela.

Zabava 15.10.2017 | 14:28
Radmila bijesna: Neću oprostiti
Pjevačica Rada Manojlović izaziva veliku pažnju gdje god da se pojavi, i šta god da kaže. Tako je otkrila, gostujući u emisiji "Magazin In", da je jedna renomirana pjevačica pokušala da joj rasturi vezu sa voljenim kolegom Harisom Berkovićem.

Rada je sada, kako kaže, sretna u vezi, ali je i dalje ljuta na kolegicu koja ga je savjetovala da ne bude s njom, jednom prilikom kad ga je srela.

''Jedna starija, velika zvijezda, svi mislimo da je ispunjena, srela je mog Harisa na aerodromu, mene zna na "ćao-ćao", a tek njega ne zna. U to vrijeme se pisalo po tabloidima kako su moji protiv te veze, kako su njegovi protiv te veze, kako je njegov otac navodno davao neke intervjue "šta će ti ona, starija je od tebe, ti si mlad, treba da proživiš, nemoj da se vezuješ". I zamisli ti nju, šta je ona njemu rekla! Ona njemu na to kaže "slušaj oca, on ti misli dobro". Pa, majku ti tvoju!'', ispričala je pjevačica otvoreno, pokazavši da se još uvijek nije obračunala sa starijom koleginicom.

Izvor: Alo

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Bosnjak

15.10.2017 13:01

ona je srbkinja marace da promeni vjeru . rado ne galami nego se stidi..

ODGOVORITE
Name

Bajo

15.10.2017 13:48

Hari dobro gari, samo tako dobar vranac Na daleko se cuje!!

Name

Walter .

15.10.2017 13:33

Takoje snaho nedajse .

ODGOVORITE
Name

pobro

15.10.2017 19:07

Koja je to guska

ODGOVORITE
Name

Ma ne

15.10.2017 19:20

Nego on nju sve slusa i divi joj se. Tako je tu u vezi s mladjim muskarem. Da li 'gari' ili 'pari' vidjece se ako ostane trudna. E, sad: Srpkinja, Srbin, srpski momak, srpska zena,. Glasovne promjene se vise ne uce-

ODGOVORITE