Klanjajte mi, ja sam srpska majka

Škorićka oduševljeno prihvatila da uđe u kožu bivše najbolje drugarice, sve vreme ponosno isticala bujne grudi i usne.

Srbija 14.10.2017 | 21:26
Klanjajte mi, ja sam srpska majka
Mira Škorić dala je sve od sebe da uđe u kožu svoje bivše najbolje prijateljice Cece Ražnatović, koju imitira u jednom poznatom šouu.

S obzirom na to da je sa Cecom bila u bliskim odnosima skoro tri decenije, nije joj bilo teško da skine njene pokrete i gestikulaciju, ali i način na koji folkerka priča. Čim smo ušli u garderobu na snimanju treće epizode ovog formata, Mira se pohvalila novom ulogom.

Nekad su se volele

"Ja sam srpska majka, majka nacije! Svi mi se klanjaju. Čekam da mi prostru ovde crveni tepih da prođem. Večeras ću vam pevati svoja dva velika hita „Nagovori“ i „Autogram“. Odabrala sam i toaletu, fenomenalna je!", rekla je Mira, sve vreme skidajući Cecin pogled i akcenat.

Škorićka je za ovu priliku obukla i haljinu koja podseća na toaletu koju je Ražnatovićka ranije nosila, a nabacila je i bujno poprsje kako bi bila verodostojna kopija bivše prijateljice. Najviše se namučila oko usana koje su joj zalepili, pa nije mogla dugo da priča.

Svojevremeno, dok se pevačice bile u ljubavi, gostovale su u jednoj emisiji i tada su govorile kako bi izgledalo kada bi Mira imitirala Cecu.

Dva balona

"Ona odlično imitira. Profesionalac je u tome i bez problema može da skine bilo koga", rekla je tada Ražnatovićka, a Mira se nadovezala.

"Pa, srce moje, kad bih tebe imitirala, ja bih se namučila. Ne bih imala za šta da se uhvatim. Jedno da stavim dva balona i da se pućim", rekla je Škorićka, što je nasmejalo Cecu!

Izvor: Kurir

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Jadni mi

14.10.2017 19:51

Jadni mi od velike kulture ovih gospoja.Bjeda smo.Ubjedljivo.

ODGOVORITE
Name

E

14.10.2017 21:58

bjedna si ti

ODGOVORITE
Name

???

15.10.2017 05:24

Ko je ova? Cemu sluzi?

ODGOVORITE
Name

Q

15.10.2017 11:31

SRAMI SE TI I TVOJA PORODICA DJELA SVOG MUZA ARKANA CIJE PARE SADA PERETE.