Mbape? Može da dostigne Mesija!

Leo je imao mnogo zdravstvenih problema, Kilijan je tu u prednosti! „Ako gledamo potencijal, Mbape ima sve preduslove da ima karijeru kao Mesi“, kaže Ludovik Žili.

Fudbal 15.10.2017 | 20:00
Mbape? Može da dostigne Mesija!
Nekadašnji krilni napadač Barselone i Monaka Ludovik Žili uporedio je Kilijana Mbapea i Lionela Mesija i izneo zaključak da je francuski tinejdžer veći profesionalac od argentinskog majstora, gledajući sadašnje godine nadolazeće svetske zvezde.

Žili je iskazao da je pred Mbapeom blistava budućnsot i da će dostići Mesijeve visine.

„Mesi? Debitovao je sa 17 godina, baš kao i Kilijan, koji ima neverovatan potencijal. Ima sve što je potrebno da bude veliki igrač, pravi je profesionalac i glava mu je na mestu. Mabape je veći profesionalac od Mesija u njegovim godinama. Ako gledamo potencijal, Mbape ima sve preduslove da ima karijeru kao Mesi“, kaže Žili.

Kao neko ko je mogao iz prve ruke da isprati Mesijev razvoj, veruje da je Mbape u boljoj situaciji od Barsinog velemajstora.

„Mbape odlično zna kako da kontroliše svoje telo. Leo je imao mnogo zdravstvenih problema tokom razvoja, njemu je put bio daleko komplikovaniji. Kilijan ima tu prednost što poznaje sebe jako dobro i što mu se telo mnogo brže oporavlja od velikih napora“, zaključio je Žili. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar