Paragvajci poslali prostitutke Venecuelancima!

Fudbal je život u Južnoj Americi, a koliki je nivo fanatizma najbolje pokazuju neverovatni načini na koje se pokušava doći do pobede.

Fudbal 15.10.2017 | 14:00
Paragvajci poslali prostitutke Venecuelancima!
Poslednjih dana u centru pažnje su bile kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, u dramatičnom poslednjem kolu u Rusiju su se plasirali Argentina i Kolumbija, dok je Peru izborio baraž.

Tragičnih 90 minuta imali su Čile i Paragvaj, koji je na Mundijal vodila pobeda protiv najgoreg tima kvalifikacija, a doživeo je poraz.

Dok su Kolumbijci uz pomoć Falkaa "dogovorili" sa Peruancima remi u samoj završnici meča, Paragvajci su otišli korak dalje u pokušaju da izbore trijumf protiv Venecuele. 

Selektor gostiju otkrio je da su im domaćini veče uoči utakmice u Asunsionu u hotel poslali prostitutke kako bi ih potkupili! 

"U naš hotel je došlo nekoliko devojaka i bilo nam je jasno koja im je namera. Ali, fudbal je napredovao, igrači više ne nasedaju na takve stvari. Ne znam ko ih je poslao u hotel, ali mislim da je sve jasno. To je stara taktika", rekao je selektor Rafael Dudamel. 

Venecuela je slavila minimalnim rezultatom, golom Erere šest minuta pre kraja i ostavila Paragvaj bez Mundijala.



Venecuela bi u budućnosti mogla da bude veliko osveženje za svetski fudbal. Ima izuzetno talentovanu ekipu baziranu na momcima koji su ove godine igrali finale U20 Svetskog prvenstva. Od igrača koji su nosioci igre najstariji je 29-godišnji Tomas Rinkon iz Torina, inače kapiten selekcije. Tu su još 28-godišnji napadač Vest Bromviča Salomon Rondon, dok su ostali igrači većinom iz lokalnih ili južnoameričkih klubova. Koliki je potencijal ovog tima pokazuje to što su u završnici kvalifikacija, kada je svaki bod odlučivao o Mundijalu, ostvarili tri remija u nizu sa favorizovanim Kolumbijom, Argentinom i Urugvajem, pre pobede u Paragvaju.

Izvor: B92

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Gan

16.10.2017 09:12

Ja bi plavusu

ODGOVORITE