Matićeva ''devetka'' seli Kerika iz Junajteda?!

Nemanja Matić i Romelu Lukaku su najbolja pojačanja Junajteda ovog leta i igrači zbog kojih su "Đavoli" na čelu tabele.

Fudbal 16.10.2017 | 16:00
Matićeva ''devetka'' seli Kerika iz Junajteda?!
Tako bar ocenjuje Mančester Ivning koji je srpskom igraču i belgijskom napadaču jedino dao ocene 9 za dosadašnje igre u Mančesteru.

"Fiksacija Fabinjom je gotova. Matić bo mogao da bude upamćen kao najvažnije pojačanje sezone. On čini da Junajtedove formacije rade kao sat i poboljšao je igru Pola Pogbe", piše Mančester ivning njuz.

Međutim, Matićev uspon bi mogao da znači i odlazak iz kluba Majkla Kerika.

"Odigrao je samo jednu utakmicu u Kupu i propustio je poslednje dve utakmice zbog povrede. Matićev dolazak bi mogao da bude signal za početak kraja sjajne karijere u Mančester Junajtedu", uz ocenu 5 za jednog od igrača koji u Junajtedu imaju dug staž.

Osim Matića jedini je u timu devetku dobio još Lukaku za koga se procenjuje da bi mogao da prestigne rekord Ruda Van Nistelroja od 36 golova u debitantskoj sezoni, ako nastavi u ovom ritmu.

Od ostalih igrača, najlošije je ocenjen Luk Šo koji je dobio četvorku. Šo je samo jednom kao izmena zaigrao u timu i daleko je od prve postave.

Mančester Junajted ove sezone igra mnogo bolje nego prethodnih sezona, a tim Žozea Murinja je posle nekoliko promenjenih menadžera i sušnih godina trenutno u samom vrhu na tabeli engleske Premijer lige.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar