Karolin Garsija - 8. dama završnog WTA turnira u Singapuru!

Simona Halep, trenutno je nosioc turnira, a u društvu kvalifikovanih teniserki su i Grabinje Mugurusa, Karolina Pliškova, Eelina Svitolina, Venus Vilijams, Karolina Voznijacki i Jelena Ostapenko.

Tenis 14.10.2017 | 14:30
Karolin Garsija - 8. dama završnog WTA turnira u Singapuru!
Ništa bolje od ovoga nije Francuskinja nije mogla ni da zamisli. Karolin Garsija je za samo osam dana osvojila dve titule i tako se kvalifikovala za osmu damu završnog WTA turnira u Singapuru. Ona je ovim rezultatom razbila 11 godina dug maler Francuske na turniru.

Naime, interesantno je napomenuti da je Ameli Morezemo bila poslednja koja se takmičila pre Karolin Garsije. Ipak, dobro je znati da se u pauzi francuskih teniserki kao zamena na terenu u dva navrata našla Miron Bartoli.

Pored Karolin Garsije na singapurskim terenima će se naći Simona Halep, koja je trenutno nosioc turnira, a u društvu zvanica su i Grabinje Mugurusa, Karolina Pliškova,Eelina Svitolina, Venus Vilijams, Karolina Voznijacki i Jelena Ostapenko.

Na kraju, važno je napomenuti da je za sada jedino upitno ime Ukrajinke Eline Svitoline. Naime, ona se povredila i povukla iz Hong Konga, pa se još uvek ne zna da li će se teniserka pojaviti na turniru u Singapuru koji se igra od 22. do 29. oktobra.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar