Ne pjevaju samo Dodik i Dačić...

Bilo u želji da se predstave građanima, kao obični ljudi, koji vole isto što i oni, ili jednostavno u moru državničkih obaveza i sebi daju malo oduška, političari znaju da iznenade javnost i late se mikrofona, te zapjevaju iz sve snage i srca.

  • Magazin
  • Zabava


Kako u današnje vrijeme gotovo svi baratamo mobilnim telefonima i brzo "kačimo" na društvene mreže, ti snimci političara u sevdahu jako brzo obiđu planetu.

Tako je bilo i preksinoć, kada je šef srpske diplomatije Ivica Dačić zapjevao pred turskim predsjednikom Redžepom Tajipom Erdoanom. Dačićeve vokalne sposobnosti su nam svima poznate, ali da li su vam poznati i talenti njegovih kolega iz regiona, pa i najmoćnijih ljudi planete.

Ne baš toliko često, kao Dačić, umio je u javnosti da zapjeva i bivši predsjednik Srbije Tomislav Nikolić. Njegov "nastup" je zabilježen i u jednoj TV emisiji.Javnosti na Balkanu je poznato i da predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik voli da uzme mikrofon u ruke i napravi štimung, kako na mitinzima, tako i pod šatorom.Slično, kao i Dačić i Dodik i crnogorski predsjednik Filip Vujanović je zapjevao pred Turcima. Njega je pjesma "pogodila" u Istanbulu.Vujanovićevа hrvatska koleginica, Kolinda Grabar Kitarović, više puta je javno rekla da voli pjesme Marka Perkovića Thompsona. Umije da zapjeva i navijačke pjesme.Neko će možda reći da smo svi na Balkanu veseli i da je pjesma svojstvena samo ovdašnjim političarima. Ali, nije strano ni najmoćnijim ljudima planete da uzmu mikrofon u svoje ruke. Tako je i prethodni predsjednik SAD Barak Obama zapjevao u sred Bijele kuće, podsjeća "Telegraf.rs".Iako odaje utisak ledenog čovjeka, svojim vokalnim sposobnostima se pokazao i čovjek zbog koga drhti zapadna hemisfera. Moćni Vladimir Putin je takođe zapjevao u javnosti.Putin nije prvi ruski predsjednik koji je zapjevao. Dok mu se država raspadala, Boris Jeljcin je umio i da zapjeva i da zaigra.

Izvor: Agencije

KOMENTARI8
POŠALJITE PORUKU

Nikola

12.10.2017 18:26

Svako nesto i otpjeva ali ovaj nas krkan niti sta otpjeva niti to na sta lici!?

krkan

Lana

12.10.2017 19:11

budala

Juka

12.10.2017 19:12

Mudrac

12.10.2017 18:55

Pjevaju i drugi ali kad je neko uradio slicno kao Dacic,zalosno kako se ponizavaju pred Turcima.

Pero

12.10.2017 18:59

biće kiše magarci ricu

Srpski jezik

12.10.2017 22:16

Šta vam znači sevdah

Rock and roll.

Re

13.10.2017 19:43

Bale Djordjasevic

12.10.2017 22:45

Parada sunda i kica.

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.