Ubio se muškarac na plaži

Pedesetčetvorogodišnji muškarac, koji je prijetio bombom na splitskoj plaži Obojena svjetlost, izvršio je samoubistvo, saopšteno je večeras iz splitske policije.

Region 10.10.2017 | 23:18
Ubio se muškarac na plaži
"Uprkos velikom nastojanju i naporu policije da se ova situacija okonča na pozitivan način, nažalost 54-godišnjak je počinio samoubistvo aktiviranjem eksplozivne naprave", navode iz splitske policije.

Muškarac je izvršio samoubistvo nakon dvočasovnih pregovora sa policijom.

Osim nastradalog, niko drugi nije povrijeđen, a policija obezbjeđuje mjesto nesreće, obavlja uviđaj i utvrđuju sve okolnosti ovog događaja o kojem je obaviješteno Županijsko državno tužilaštvo.

Hrvatski mediji prenose da je tokom razgovora sa pregovaračima muškarac rekao da kod sebe ima više eksplozivnih naprava.

Iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske ranije je saopšteno da su u 17.30 časova primili dojavu građanina koji je naveo da se nalazi na plaži na predjelu Kaštelet u Splitu i da kod sebe ima eksplozivno sredstvo.

Mediji prenose da je muškarac rekao policija da ima bombu, da je izvadio osigurač i da sklone ljudi sa plaže da neko ne bi nastradao.

Odamah po dojavi policija je evakuisala plažu i blokirala sve okolne ulice koje vode ka poznatom kupalištu.

Iz policije navode da je riječ o hrvatskom državljaninu i da je na teren bila upućena specijalna jedinica policije sa pregovaračem.

Mediji prenose da muškarac nije iznio nikakve posebne zahtjeve, kao i da nije bio u policijskoj evidenciji.

Svjedoci kažu da su u blizini mjesta događaja vidjeli tri osobe u međusobnoj prepirci. 

(Srna)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Nemoj Ti Meni ,

13.10.2017 17:35

Zna on dobro ,zasto je digao ruku na sebe "ko dize ruku na drugoga 'dici ce i na sebe ,savest ga pekla.

ODGOVORITE