Kreće saslušanje: Zoran u panici!

Zoran Marjanović, osumnjičen za ubistvo supruge Jelene, strahuje od saslušanja svjedoka koji će 16. oktobra dati iskaze u Višem tužilaštvu u Beogradu.

Srbija 10.10.2017 | 13:26
Kreće saslušanje: Zoran u panici!
Kako se saznaje, među prvima će biti saslušana vaspitačica male Jane Lenka Đ., koja je posljednja, ne računajući članove porodice Marjanović, pjevačicu Granda vidjela živu.

Lenka Đ. je dosta vremena provodila s malom Janom, pa bi i na osnovu djetetovog ponašanja mogla da otkrije kakva je situacija bila u kući Marjanovića u Borči.

''Jelena je dan prije zločina 1. aprila 2016. otišla po ćerku Janu u vrtić i tad se vidjela s vaspitačicom koja tu radi. Pjevačica je tog dana učiteljicu odvezla kući, tako da je ona ta koja ju je posljednja vidjela. Zoran je u panici zbog svjedočenja vaspitačice jer bi ona, kako se sumnja, mnogo toga mogla da otkrije o odnosu između supružnika'', priča izvor ''Srpskog telegrafa'' iz istrage.

Zoran Marjanović insistirao da prisustvuje saslušanjima svjedoka

''Zoran insistira na tome da prisustvuje saslušanjima, na šta svakako ima pravo. On vjeruje da će svjedoci drugačije reagovati kad ga vide i da ga neće pokopati iskazima'', kaže sagovornik ''Srpskog telegrafa''.

Osim Lenke Đ., sljedećeg ponedjeljka biće saslušani i Teodora Krsmanović, Jelenina sestra od strica, Andrea Š., drugarica i šminkerka ubijene pjevačice, kao i Vera V., kuma porodice Marjanović. Sve što znaju o bračnom paru i smrti pjevačice Granda otkriće i djevojka Jeleninog djevera Miloša Milica M., Vida S., Dragana P. i Aleksandra J.

''Poslije svjedoka tužilaštva, svjedoke će predložiti i odbrana Zorana Marjanovića, kao i advokat porodice Krsmanović. Ono što Zorana intrigira jeste to što ne zna ko će se sve naći na tom spisku, šta oni mogu da otkriju i obore mu odbranu'', dodaje izvor.

Ubica se javio na Jelenin telefon?

U odbrani Zorana Marjanovića utvrđeno je mnogo nelogičnosti. Jedna od njih je i vrijeme Jeleninog nestanka. Zoran je izjavio da je Jeca otišla na trčanje u 15.30, a da je oko 16.10 počeo da je traži. Obdukcijom je utvrđeno da je pjevačica ubijena između 16.47 i 17.20, pa se postavlja pitanje kako Zoran nije ništa ni vidio ni čuo kad je u to vrijeme, prema njegovim tvrdnjama, uveliko tražio Jelenu po nasipu.



Jecina majka ponovo je u 16.50 pozvala ćerku, ali joj je poziv odbijen. Ono što je zbunjujuće jeste i to što se u 17.20 neko javio na Jelenin telefon i ćutao 40 sekundi, kao i to što Marjanović nije čuo zvono na pjevačicinom telefonu, iako je prolazio tim putem i navodno je pozivao.

Izvor: Informer

Komentari / 0

Ostavite komentar