Jedite kruške da smršate

Ovaj plan ishrane pomoći će vam da za sedam dana skinete bar dva kilograma. Izaberite samo zrele plodove, a izbacite iz ishrane slatkiše i gazirane sokove

Zdravlje 10.10.2017 | 10:08
Jedite kruške da smršate
UKOLIKO su kruške vaše omiljeno voće, uz njihovu pomoć možete da izgubite na težini.Načinom ishrane koji previđa da svakog dana jedete kruške, za sedam dana možete da smršate od dva do četiri kilograma, u zavisnosti od toga koliko budete disciplinovani.

Budući da nezrele kruške mogu da izazovu zatvor, koji je jedan od najčešćih problema kod osoba na dijeti, najbolje je izabrati zrele i bele kruške, koje u najvećoj meri čiste telo od nakupljenih toksina i normalizuju probavu. Osim toga, preporučuje se unos minimalno dve litre tečnosti dnevno.

Čajevi i sokovi od svežeg voća bez šećera tokom ovog režima ishrane su poželjni, ali su apsolutno zabranjeni slatkiši, masna jela, grickalice i gazirani sokovi. Ipak, tokom trajanja dijete nećete osećati glad, jer je jelovnik sastavljen od hranljivih namirnica koje će vas držati sitim.

Prvi dan

Doručak: dve kruške, 50 grama crnog hleba, čaša nemasnog jogurta.

Ručak: 50 grama kuvanog pirinča, 100 grama pilećih prsa.

Drugi dan

Doručak: jedna kruška, činija pirinča.

Ručak: tri kruške, 50 grama nemasnog sira, 50 grama crnog hleba.

Treći dan

Doručak: 50 grama hleba od heljde, 100 grama nemasnog mesa, po mogućnosti kuvane govedine.

Ručak: dve kruške, jedna šargarepa, dva kuvana jaja. Možete jesti ove proizvode pojedinačno ili spremiti salatu, dodajući kašiku maslinovog ulja.


Novosti
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar