U ponedjeljak - meč za istoriju

Selektor reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin izjavio je da su na početku kvalifikacija svi u ekipi priželjkivali da meč sa Gruzijom bude odlučujući.

Srbija 08.10.2017 | 21:05
U ponedjeljak - meč za istoriju
"Ovo smo želeli, svesni smo šta nas čeka, momenat je istorijski, momci znaju šta ih čeka, znaju koliko im znači plasman na Mundijal. Znam da će dati sve od sebe i ne sumnjam da će pobediti Gruziju", rekao je Muslin.

Prema njegovim rečima ekipa nema razloga da mnogo razmišlja o propuštenoj šansi u Beču i da je najvažnije da, za razliku od Velsa i Irske, sama odlučuje o svojoj sudbini.

"Bilo je nervoze, zbog značaja i velikog broja naših navijača, ali nismo zato izgubili, nego jer nismo bili na našem nivou i jer su oni bili bolji. Sada nas čeka Gruzija, to je jedna nepredvidiva reprezentacija koju niko u grupi nije dva puta pobedio i nadam se da ćemo mi to prvi uraditi".

Srpski fudbaler Nemanja Matića pozvao je navijače da napune Marakanu u poslednjem kvalifikacionom meču.

“Koristim priliku da pozovem sve naše navijace, čuo sam da prodaja karata ne ide kako su svi očekivali, iako je možda ovo najvažnija utakmica otkako smo samostalni, voleo bih da u ponedeljak napunimo stadion i da se svi zajedno radujemo. Može mnogo toga da odluči utakmica da nas fudbal ide napred“, rekao je fudbaler Mančester Junajteda.

Utakmica poslednjeg kola Grupe D kvalifikacija između Srbije i Rusije igraće se u ponedeljak od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić".

(B92)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Austrija

08.10.2017 19:32

Ne dizite tenzije stalno.Sve za istoriju.Izgubili su od juniora Austrije.

ODGOVORITE
Name

re

08.10.2017 19:51

Nazalost,gledao sam taj mec,jad i cemer....!!

Name

Jode

08.10.2017 19:55

Bolje je da se ne plasiraju na svjetsko, jer sa ovakim sastavom ce se obrukati.Srbi nikad srcem ne igraju za reprezentaciju, to je najveci problem.Muslina treba najuriti i ako se plasiraju.Treba dovesti strucnjaka koji ce vecu paznju posvetiti mladjim fudbalerima.

ODGOVORITE
Name

grohotom se smijem

08.10.2017 20:57

Čuj istorijska , jad i čemer .

Name

Dusan

08.10.2017 20:01

Nadam se praznoj marakani. One šetače po terenu gledati. Kako ih nije sramota. Pobijedio ih B tim austrije.

ODGOVORITE
Name

Realno

08.10.2017 20:06

Ovi naši pojma nemaju. Zreli su za staračkog doma na čelu sa Muslinom.

ODGOVORITE
Name

realan

09.10.2017 07:41

Njima je sa Gruzijom teska utakmica, a sta ih tek ceka ako prodju, osramotili su i sebe i navijace u Austriji i zato ih treba kazniti, netreba ih ici uopste gledati.

ODGOVORITE