Fetel brani Ferari: Na dobrom smo putu!

Vozač Ferarija Sebastijan Fetel stao je u odbranu svog tima posle nove katastrofe, ovoga puta na Velikoj nagradi Japana.

Ostali sportovi 08.10.2017 | 14:30
Fetel brani Ferari: Na dobrom smo putu!
Fetel je na "Suzuki" morao da odustane već u trećem krugu, pa je njegov najveći rival Luis Hamilton novom pobedom povećao razliku na 59 bodova u generalnom plasmanu i stigao na korak do nove titule, četiri trke pre kraja.

Momak iz Hepenhajma je zbog problema sa svećicom gubio snagu od početka trke i iz boksa su mu savetovali da je bolje da se parkira u garažu. 

"Normalno je da kritikujete, posebno kada stvari idu loše, ali to je deo našeg osla. Moram da zaštitim tim. Uradili smo neverovatan posao do sada, teško je što smo u poslednje dve trke imali problema, ali i to se nekada dogodi. Naravno da boli, svi smo razočarani, ali najbolje što možemo da učinimo jeste da se odmorimo i svim snagama krenemo u sledeće četiri trke, pa da vidimo šta će se desiti", rekao je Fetel. 

On nije odustao od borbe za titulu. 

"I dalje imamo šanse za titulu ove sezone, zavisi od toga šta će se dogoditi u sledećim trkama. Očigledno je da nemamo kontrolu, ali mislim da je tim na dobrom putu. Napredujemo iz trke u trku i možemo da doguramo mnogo dalje nego što ljudi misle", dodao je Nemac.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar