Muškarci Cecom oduševljeni

Folk zvezda imala koncert za pamćenje u Kumanovu, a muškarci su bili posebno oduševljeni.

Zabava 07.10.2017 | 21:24
Muškarci Cecom oduševljeni
Balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović sinoć je bukvalno zapalila Kumanovo, grad na severoistoku Makedonije. Čim je izašla na scenu Sportske sale, muškarci su frenetično počeli da aplaudiraju, a devojčice da vrište.

A, imali su i zbog čega.



Ceca se na binu ušetala u crnoj kratoj haljinici koja je ocrtavala njenu savršenu figuru. Nasmejana i sa jednostavnom frizurom, odmah se latila mikrofona – i priredila spektakl za pamćenje.



Dva sata su prošla kao da dva minuta, a oduševljena publika, koja je svo vreme sa njom pevala njene hitove, komentarisala je da Ceca nije izgledala nikad lepše, mlađe, zgodnije i privlačnije. Čak su je, zbog
njenog mladalačkog izgleda i imidža, upoređivali sa njenom ćerkom Anastasijom.

Pogledajte kako je izgledao njen nastup:



(Telegraf)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Kal

08.10.2017 07:08

Balkanski "Al Capone"

ODGOVORITE
Name

Walter .

08.10.2017 08:19

E vala bas je kul !

ODGOVORITE
Name

Banshee, realno i objektivno

08.10.2017 10:30

Plastične lutke izgledaju prirodnije od nje!

Name

Poljoprivrednici

08.10.2017 13:48

Oni vide u njoj kako zena sa sela moze da se 'licne i picne'. Njihove 'babe i devojke' to ne mogu jer moraju da rade, da sluze, da prate i docekuju. Kad vecer dodje samo da im se u krevet spustiti da se odmore. U zoru dolaze napaljeni muzjaci i navaljuju misleci o Svetlani, Vendi, Maci diskreciji, Standzi i mnogim drugim koji se bave estradom i onim poslije estrade. Vise nema niti u jedno 'kafance' da pise ' ne stipaj osoblje'. Sad sve Boga mole da ih pipnu, stipnu i da to plate.

ODGOVORITE