Srpski narod će riješiti probleme

Predsednik Rusije Vladimir Putin ocenio je u telefonskom razgovoru sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, da u datim međunarodnim okolnostima Srbija nije u jednostavnom položaju, ali da je uveren da će srpski narod prevazići probleme, saopštio je kabinet predsednika Srbije.

Srbija 07.10.2017 | 14:43
Srpski narod će riješiti probleme
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je čestitao 65. rođendan predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Vladimiroviču Putinu i poželeo mu dobro zdravlje, kao i politički uspeh, kako u rešavanju problema u svetu, tako i daljem unapređenju odnosa sa Republikom Srbijom.

Kako se navodi u saopštenju iz Kabineta predsednika, Putin je izrazio ličnu zahvalnost predsedniku Vučiću za unapređenje odnosa dve zemlje.

"Vladimir Vladimirovič Putin naglasio je da su međunarodne okolnosti takve da Srbija nije u jednostavnom položaju, ali da je uveren da će srpski narod, kao i uvek kroz svoju istoriju, pokazati svoj karakter, i pod vođstvom predsednika Vučića prevazići sve probleme", istaknuto je u saopštenju.

Putin je u telefonskom razgovoru rekao Vučiću da je uveren da će pod njegovim vođstvom "Srbija i srpski narod ići samo napred".

Dvojica predsednika su se dogovorila da u najskorije vreme kontaktiraju, sastanu se i nastave rad na povećanju obima saradnje Republike Srbije i Ruske Federacije u svim oblastima, zaključeno je u saopštenju.

Izvor: RTS, Beta

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Igor

07.10.2017 13:38

Nije u jednostavnom polozaju?! Zasto ? Zato sto vlast ne gleda dobrobit naroda i zato sto je i istok i zapad guraju u vatru. Obecanje ludom radovanje. Prodali bi i oca i majku.

ODGOVORITE
Name

Kad vidim sliku sjetim se One naše

07.10.2017 14:43

Ni manjeg čovjeka ni vece budale.

ODGOVORITE
Name

Ana

09.10.2017 20:45

Vi ste glupi kompleksas!!! Oliver Stoun , ( sumnjam da znate ko je to), opcinjen Putinom, svetski politicari se tresu pred njim, a vi pominjete visinu, intelektualni PIGMEJU!!!

Name

ЏЕЈМС 007BOND

07.10.2017 14:55

Само џаба лапрда! Русија је давно пропала и народ у Русији гладује као и у Србији! Србију може спасити само моћни Нато и Еу и тачка!

ODGOVORITE
Name

Brko

08.10.2017 06:19

Kome je nato dosao na vrata taj je prokleo I rodjenu majku sto ga je rodila . Procitah u pjesmi jednog rodoljuba sta znaci n a t o kada je Srbija bombardovana narkomani agresori teroristi okupatori nije to dzaba neko napisao neka se svi dobro zapitaju koliko je istine u tome a nije da je nema

Name

Simo

07.10.2017 18:05

Niko njima vise pomoc nemoze.

ODGOVORITE
Name

Bogdan

07.10.2017 18:08

DOK GOD NAMA DODIK KOMANDUJE NIKAD NECEMO RIJESIT PROBLEME SAMOCEMO IMT JOS VECE NJEGA TREBA SKINUT SA OVE FUNKCIJE SAMO NAM ZIVOTE ZAGORCAVA.

ODGOVORITE
Name

Kosta Plakalovic

07.10.2017 22:25

Koga briga za Putina i njegov rodzendan i kome se vise ovaj Vučko ulizuje i njemu slični, sta je to Rusija u RS izgradila i investirala boga vam

ODGOVORITE