Terzić otkrio zbog koga bi napustio klupu Srbije?!

Selektor zlatnih odbojkašica najavio mogući odlazak. . .

Ostali sportovi 08.10.2017 | 10:30
Terzić otkrio zbog koga bi napustio klupu Srbije?!
Posle najvećeg uspeha u karijeri i zlatne medalje na EP u Azerbejdžanu sa srpksim odbojkašicama, selektor Zoran Terzić je najavio mogućnost da napusti klupu naše reprezentacije. Na promociji u moskovskom Dinamu, Terzić je najavio da bi voleo da jednog dana trenira reprezentaciju Rusije…

Teško je zamisliti našu reprezentaciju bez Terzića na klupi, ali i to će morati jednog dana da se desi. On već 15 godina prevodi naše odbojkašice i sve medalje koje je naša ženska odbojka osvojila su vezane za njega. Od ove sezone će u klupskoj odbojci biti strateg moskovskog Dinama, a na predstavljanju u Rusiji je istakao da bi rado vodio tamošnju reprezentaciju.

“Na svetu postoje samo dve reprezentacije koje bih treirao - Srbija i Rusija. Bilo je nekih spekulacija, ali nije bilo konkretnih razgovara sa ljudima iz ruske federacije iako bih ozbiljno razmotrio tu opciju”, rekao je Terzić.

Rusija je razočarala na prethodnom EP na kojem je eliminisana u četvrtfinalu.

“Rusija je osvojila prethodna dva evropska prvenstva, ali na ovom EP nije igrala baš najbolje. ne znam koji je razlog za to, ali treba biti svetsan da je ovo sve samo sport i da ne može uvek da se pobeđuje. Iskreno mi je žao zbog toga jer volim Rusiju. Ali sa druge strane mi je i drago jer porazi Rusije olakšavaju posao Srbiji”.  

Izvor: mozzartsport

FOTO: MN Press

Komentari / 0

Ostavite komentar