Uručeni indeksi brucošima

Podjelom indeksa brucošima na šest fakulteta, Evropski univerzitet u Brčkom obilježio je na svečan način početak nove akademske godine.

Bosna i Hercegovina 05.10.2017 | 16:09
Uručeni indeksi brucošima
Nakon završenog upisnog roka na ovom Univerzitetu studiraće 480 brucoša iz cijele BiH, a najveći interes mladi su iskazali za smjerove koje nudi Medicinski fakultet.  

„I sedma generacija studenata našeg Univerziteta je doprinos ove visokoškolske ustanove zajednici jer statistički podaci o samo sedam odsto visokobrazovanih građana svrstavaju BiH na dno evropske i svjetske liste. Nova generacija, ubijeđeni smo, mijenjaće tu statističku sliku i steći znanja koja će u poslovima koje budu obavljali uticati na poboljšanje usluga i razvoja našeg društva u cjelini“, rekao je akademik, prof. dr Zoran Milošević, dekan Evroskog univerziteta u Brčkom.

Poruku studentima uputila je i počasni doktor Evropskog univerziteta Astrid Vilt, redovni profesor Univerziteta „Luj Paster“ u Strazburu, dugogodišnji saradnik Kliničkog centra i medicinskog fakulteta u Tuzli i na Evropskom univerzitetu.    

Evropski univerzitet u Brčkom, naglašeno je na svečanosti, u novu akademsku godinu ulazi potpuno obezbijeđen stručnim kadrovima, prostorom i opremom za kvalitetnu nastavu i praksu.

(BN)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

4s

05.10.2017 14:20

Ova pijaca ce nas tek unistiti !!!

ODGOVORITE
Name

Re

05.10.2017 17:42

E ti znaš.

Name

E

05.10.2017 17:46

E moj padavicaru, odose oni vani iz tvoje svete drzave a ti ganjaj privatni, drzavni.. i uporedjuj...