Policija oduzela 1,5 kg marihuane

Još jedna u nizu akcija Policije Brčko distrikta na suzbijanju proizvodnje i prodaje narkotika uspješno je provedena juče i noćas: iza brave je lice s inicijalima A. T. iz Brčkog kod koga je pronađeno i oduzeto više od kilogram ipo marihuane, rekao je portparol Policije Halid Emkić.

Bosna i Hercegovina 05.10.2017 | 15:57
Policija oduzela 1,5 kg marihuane
"Uz prikupljene informacije i dokaze usmjerene na suzbijanje rasturanja narkotika na području Brčko distrikta, juče i noćas proveli smo završne radnje vezane za tri lica. Nakon izvršenih pretresa automobila i stana, u pritvoru je 26-godišnji A.T. iz Brčkog u čijem stanu je pronađeno i oduzeto više od 1,5 kilograma marihuane, vaga za mjerenje narkotika i jedan telefon. Nakon zaustavljanja njegovog vozila „golf 2“ u Ulici Džemaludina Čauševića, kod Doma zdravlja u Brčkom, A.T. je pokušao bjekstvo. Tom prilikom udario je službeno vozilo na kome je pričinjena materijalna šteta a jedan policajac je lakše povrijeđen. Savladan je i priveden na kriminalističku obradu nakon čega će biti upućen Tužilaštvu na nastavak procesuiranja“, objasnio je Emkić.

Nezvanično dopisnik BN televizija saznaje da se radi o Todorov Ahmetu koji će, zbog pokušaja bjekstva, biti procesuiran i za krivično djelo „sprečavanja službenog lica u obavljanju službene radnje“.

(BN televizija)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

policajac

05.10.2017 14:10

Al ce da se napuse.

ODGOVORITE