Pjesma nije bila tema razgovora

Iz Bezbjednosno-informativne agencije potvrdili da su pričali sa folk pjevačem, ali kažu da pjesma nije bila tema razgovora.

Srbija 03.10.2017 | 21:01
Pjesma nije bila tema razgovora
BIA je, povodom medijskih navoda da je pjevač Dragan Kojić Keba privođen na informativni razgovor, saopštila da "razgovor nije imao nikakve veze sa bilo kakvom njegovom pjesmom".

Bezbjednosno-informativna agencija je saopštila da je tema razgovora s folk pjevačem bio njegov automobil, a ne nekakva pjesma.

"Pripadnici BIA je saopštila da su 28. septembra, u okviru redovnih poslova na zaštiti bezbjednosti Republike Srbije, a u cilju prikupljanja obavještenja, odnosno identifikacije vlasnika i korisnika vozila, za koje je postojala sumnja da je objekat izvršenja krivičnog djela, obavili razgovor sa Draganom Kojićem", navodi se u saopštenju i dodaje da nikakva pjesma nije bila predmet razgovora.

"Ističemo da navedeni razgovor nije imao nikakve veze sa bilo kakvom pjesmom pomenutog Kojića, i da su tom prilikom razjašnjene sve okolnosti zbog kojih je razgovor i obavljen", navedeno je u saopštenju BIA.

(Tanjug)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Seve

03.10.2017 20:08

Da ga snajka nije vrbovala da radi za obavještajnu službu “lijepe njihove”?

ODGOVORITE