Saša Vidić odbrusio Dari

Dara je izjavila da bi dala 999. 000 evra da otruje Sašu Vidića, a zbog njegovog odgovora poželeće da to nikad nije izgovorila.

Zabava 03.10.2017 | 16:43
Saša Vidić odbrusio Dari
Saša Vidić zamerio se mnogim poznatim ličnostima zbog svojih oštrih i iskrenih komentara koje ne prestaje da upućuje na njihov račun, a ono što je najzanimljivije od svega jeste to što ga ne zanima o kome se radi.

Nije da Saša ne ume da pohvali, ali daleko češće se dešava da "potkači" u svojim izjavama. Neki od njih to shvataju baš lično, pa se obračunavaju sa kreatorom na razne načine.

Ovaj put na žulj je (ponovo) stao Dari Bubamari koja za Vidića više i ne bira reči koje će upotrebiti.

- Kad bih dobila sedmicu na lotou, prvo bih počastila Sašu Vidića. Kupila bih mu kilo otrova. Mnogo je zloban i stalno me proziva, a ne znam zbog čega - rekla je pevačica.



Kako nije u Sašinom stilu da prećuti bilo kome, Dari je imao šta da odgovori.

- Draga Bubašaro, hvala. Što kažu ljudi, od tebe ni otrov ne bih uzeo, no svakako bih ti od srca poželeo da više ne slikaš svoju mindžu, ako ne zbog sebe, barem zbog tvoje porodice. Ipak, ti si uzorna majka, poznata pevačica. Ne ide da ti nacija gleda mindžu i anus - rekao je Vidić, koji se onda dotakao i otrova:

- Usput, kad kupiš taj isti otrov, probaj malo za tvoju visinu, biće dovoljan i čep. Spasi naciju! Nisam ja Snežana, pa da se družim sa patuljcima, ja te i ne vidim osim kad mi pošalju slike ili video za žiri - poručio je Vidić.

- Podseća me na čivavu u teranju. Uopšte nemam taj odnos kao modni, ona ne predstavlja nekoga ko može da nosi bilo šta modno na sebi

- rekao je Saša i nastavio:

- Nema joj spasa, njoj bih morao da vadim sve, od silikona do polnih bolesti, pa tek onda da joj sređujem stajling. Ona je kao plodno tlo za bakterije.

(Alo/Telegraf)

Komentari / 0

Ostavite komentar