Pjevačici oduzeta vozačka dozvola

Lepa Brena, najveća muzička zvijezda bivše Jugoslavije, nije ni slutila da će je nekoliko čaša vina koštati oduzimanja vozačke dozvole.

Zabava 03.10.2017 | 07:33
Pjevačici oduzeta vozačka dozvola
Kako „Alo!” ekskluzivno saznaje, pjevačicu je nedavno zaustavila policija zbog rutinske saobraćajne kontrole na putu, a kako zakon nalaže, u tom trenutku su provjerili koliko je alkohola u krvi imala pevačica.

Kada su vidjeli da se radi o Lepoj Breni, policajci su se veoma iznenadili.

Ipak, iznenađenjima tu nije bio kraj.



Brena se vraćala sa jedne proslave, gdje je popila nekoliko čaša vina, ali nije ni slutila da će one toliko uticati na nivo alkohola u krvi. S obzirom na to da se nije dugo zadržala na žurki, riješila je da se pozdravi sa svima i krene kući. Na putu do Bežanijske kose, gde živi, zaustavila ju je policija radi rutinske kontrole. Nakon što im je dala vozačku dozvolu, ljubazno su je zamolili da uradi alko-test - otkriva izvor „Alo!”.

Pjevačica im je tada, kako se saznaje, otkrila da je popila nekoliko čaša vina, a kada je alko-test pokazao da je u srednje alkoholisanom stanju, službeno lice je napisalo kaznu folk pjevačici.

Kako „Alo!” ekskluzivno saznaje, Brena je pravosnažno kažnjena sa 15.000 dinara. Zabranjeno joj je da upravlja motornim vozilom B kategorije tri mjeseca, a pored toga je morala da plati i cijenu postupka, koja je iznosila 2.000 dinara.



Kako se saznaje, Lepa Brena je izmirila sve troškove.

Folk zvijezda nije neko ko je javnosti poznat po incidentima i nedoličnom ponašanju, te je informacija da je vozila pijana iznenadila mnoge

„Alo!” je stupio u kontakt sa pjevačicinom PR službom, iz koje su poručili da folk divi nije oduzeta dozvola.

Inače, posljednji incident u saobraćaju među Živojinovićima imao je Viktor. On je prošle godine uhvaćen u brzoj vožnji, dok je tata Boba sjedio na suvozačkom mjestu. Iako se pisalo da je Viktor vozio njihov novi „majbah” brzinom od 150 kilometara na čas, Brena je tvrdila da to nije tačno.

''Prvo, Viktor i sva ostala naša deca znaju da ne smeju brzo da voze, jer bi, u najmanju ruku, imali problem sa nama. Ipak, to što je objavljeno nije istina, Boba je bio pored Viktora u autu. Nekome ko vozi 135-140 na sat se ta brzina odmah pretvori u milion, a i inače se deca poznatih predstvaljaju kao ludaci, alkosi i bahati. Moja deca nisu takva'', pokušala je Brena da opravda sina.

Izvor: Alo

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Alija

03.10.2017 05:39

Aha,radar laze. Bio je na postavci:”kazni djecu poznati jer su bogati a mi smo sirotinja”. I Fa’reta ga zna .asrati.

ODGOVORITE
Name

m*ma

03.10.2017 06:55

zna moja fa'reta šta rajiii

Name

RAJNA

03.10.2017 06:58

Ovo je čista namještaljka zavidnih koleginica sa estrade. Vidi se iz aviona da je žena naletila na minu, ali nije to prva, pa ju je DAMSKI iznijela. Kaže stara poslovica okolina najteže oprašta nekome uspjeh i ljepotu. Njoj se neprašta udaja za Bobu, pa je startuju gdje god mogu.

ODGOVORITE
Name

Nija T

03.10.2017 10:52

Prohujalo sa vihorom mislim na njenu ljepotu.Spustite se na zemlju.

Name

N.Tadzic

03.10.2017 10:48

O kakvoj ljepoti vi govorite i kakvoj zavidnosti.Neznam o čemu pričate neznam na sta bi neko bio ljubomoran.

ODGOVORITE
Name

Goci

03.10.2017 16:36

U buvaru sa njom,,takvi ubiju neduznog pa posle kuku lele.Zašto vozi ako loče,nadji brate šofera.

ODGOVORITE
Name

Kokan

03.10.2017 16:38

Leleee,,koja ljepota.Prohujalo sa vihorom.Jedino čenja valja,mada je malo previše bela.

ODGOVORITE