Jarić se otvorio: Lima je prošlost

Srećko Jarić kaže da je Adrijana sada prošlost u životu njegovog sina i da ne vjeruje u mogućnost njihovog pomirenja.

Zabava 02.10.2017 | 11:40
Jarić se otvorio: Lima je prošlost
Bivši košarkaš i otac Marka Jarića, Srećko, priča o sinovljevim izborima, unukama koje ga raduju svakog ljeta kada dođu na raspust u Srbiju, ali i o navodima da je njegov sin rasturio brak Ace Lukasa i Sonje Vuksanović.



"Ne znam šta se tačno sve pisalo o tome, ali ja znam šta je istina. Ne pogađa me to odavno, to su izmišljotine koje me ne zanimaju", kaže Srećko, koji takođe smatra da su insinuacije o pomirenju njegovog sina sa bivšom suprugom Adrijanom Limom ishitrene.

"Ona je bila, pa prošla. Što je bilo, bilo je. Ne znam da li može da se ponovi, to jedino oni mogu da odluče, ali ja nisam uključen u te pregovore ako uopšte postoje. Oni funkcionišu i dalje super, ali ne verujem u pomirenje", iskren je Srećko, koji se raduje svaki put kada u Srbiju dođu Valentina i Sijena.



"Bili su ovde letos 20 dana i lepo smo se proveli. Svuda su išle, zoološki vrt, Avala, Ada, igraonice i šoping centri, baš svuda", kroz osmijeh kaže Srećko, koga su pitali da li bi volio da mu nasljednice krenu maminim stopama koja je postala „Viktorijin anđeo“.

"Ne bih voleo da budu manekenke, mada uopšte nemam neke predrasude. Voleo bih da budu uspešne i ništa više. Neka se bave sportom. Imaju i energiju i motoriku", priznaje Jarić, koga su pitali koliko je uticao na Markov izbor djevojaka s obzirom na to da mu sin važi za miljenika žena.

"Marko odavno nema devojku. Bila je jedna situacija davno gde sam sticajem okolnosti saznao ko mu je devojka i odlučili smo da ne bude ona. Savetovao sam ga tada da prekine zbog karijere".

Izvor: Kurir

Komentari / 0

Ostavite komentar