Keba saslušavan u prostorijama BIA

Pjevač Dragan Kojić Keba završio je u službenim prostorijama Bezbjednosno-informativne agencije (BIA) na informativnom razgovoru jer je, navodno, ugrozio nacionalne interese.

Zabava 02.10.2017 | 08:13
Keba saslušavan u prostorijama BIA
Iza Dragana Kojića Kebe je izuzetno turbulentan vikend. Nakon što je pozvao policiju da ga zaštiti i privede nepoznata lica koja su ispred njegove kuće, folker je sam bio priveden. Ispostavilo se da su muškarci koji su bili ispred Kebinog doma zapravo pripadnici BIA, te da su pjevaču došli u službenu posjetu. Kada je pjevač shvatio da mora da ode na informativni razgovor, dobrovoljno je pošao privatnim automobilom.

Kako piše Republika.rs, pjevač je svojim automobilom pošao sa službenim licima na informativan razgovor, nakon koga je pušten na slobodu.

''Dok je tekao razgovor između policajca i članova Bezbednosno-informativne agencije, pevač je izašao iz kuće kako bi saznao o čemu se zapravo radi. U dogovoru sa pripadnicima BIA, Keba ih je svojim privatnim vozilom pratio do službenih prostorija, gde je obavljen razgovor.

Ono što se navodi kao razlog zbog čega je priveden povezano je sa njegov poslom, odnosno nastupima. Kako se priča, bilo je nekih problema sa nacionalnim interesima. Nakon razgovora i Kojićevog objašnjavanja, koje je trajalo dva sata, on je pušten na slobodu'', zaključio je dobro obaviješten izvor.

Keba je za ovaj portal otkrio svoju verziju priče.

''Čuli su moju novu pesmu, koju ću izdati u decembru, a ja ne znam kako su uopšte došli do snimka. I zaključili su da pesma nije podobna za nacionalni interes... Tako da sam morao da dam izjavu i objašnjenje. Ne smem da iznosim detalje'', poručio je Kojić.

Izvor: Alo/Republika.rs

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Igor

02.10.2017 06:58

Hahaahhahahahahahaa Keba nas podriva .Cirkus. Mora da u pjesmi spominje mjesovite brakove ( mama-zensko, tata-musko) . Ubise nas ped..i.

ODGOVORITE
Name

Ko

02.10.2017 10:14

Svaki dan sve vise prominencije i covjek se pita dali su oni vise normalni.Ovaj snimak kaze sve. Do sada su zaradjivali u djabe i sad kad neide glatko onda su svi krivi. Nek oni pjevaju komme hoce ali bez mene.

ODGOVORITE
Name

severina

02.10.2017 12:13

kao snajka pusti pornic pa dobru reklamu uradi, predpostaviti da je isti savjetnik

ODGOVORITE
Name

E VALA

04.10.2017 08:22

POZLATIO TI SE KOMENTAR ,*PRAVI*

Name

On laze

02.10.2017 21:11

Oni ne traze ljude bez razloga. Mora biti nesto gadno da se oglase.

ODGOVORITE
Name

LOPOV

04.10.2017 08:24

OVAKO SE PRAVI REKLAMA ZA POSAO.

ODGOVORITE