Jelisaveta se seli u Ameriku

Iako je pre samo mesec dana pričala da se neće preseliti u Ameriku, glumica Jelisaveta Orašanin je promenila odluku.

Zabava 30.09.2017 | 10:02
Jelisaveta se seli u Ameriku
Na to je najviše uticao njen nedavni razgovor sa suprugom, košarkašem Milošem Teodosićem koji trenutno igra za Kliperse u Los Anđelesu.

"Njih dvoje su mislili da je moguće živeti na relaciji Beograd - SAD, ali ubrzo po Teovom odlasku su shvatili da je to nemoguće. Čak i kada su razgovarali o tome pre njegove selidbe, roditelji, kako Jelisavetini tako i Miloševi, savetovali su im da se ne razdvajaju jer takav život nikuda ne vodi. Sada su i sami shvatili to, zbog čega su se i dogovorili da se Jelisaveta doseli kod njega.


Njihov je plan da prošire porodicu i da glumica trudnoću i porođaj, ako sve bude kako treba, dočeka u Americi. Oni su svakako sada orijentisani na to da prošire porodicu, dok će Jelisavetina karijera da pričeka. Ona je svakako snimila scene za projekte koje je imala", kaže izvor blizak mladom bračnom paru i dodaje.

"Jelisaveta jedva čeka da se ostvari u ulozi majke, dok Teo otkada se oženio sanja dan da postane otac. Kako je njegov život sada vezan za Ameriku, bilo je sasvim logično da Jelisaveta odluči da ode kod njega. Poslednji razgovor koji su vodili putem Skajpa prelomio je njihovu odluku. Jelisaveta nije imala neke primamljive ponude za snimanja zbog kojih bi bilo vredno ostati u Srbiji, dok neke koje je i prihvatila može da snimi za nekoliko dana kada doputuje iz LA. S druge strane, sasvim je izvesno da će se Miloš u Americi zadržati nekoliko godina jer ulazak u NBA ligu mu to omogućuje, pa joj je objasnio da nema svrhe da ona ostane u Srbiji."

Jelisaveta će imati agenta u Americi


Miloš i Jelisaveta su se dogovorili, bez obzira što im je prioritet dolazak bebe, da će ujedno raditi i na Jelisavetinoj karijeri.


"Neki plan je da Jelisaveta nakon porođaja ostane u Americi da radi. Već narednih meseci ona će potpisati ugovore sa različitim agentima koji bi mogli da joj obezbede mesto u Holivudu. Ona će morati intenzivno da radi na usavršavanju naglaska kako bi mogla da dobije bilo kakve uloge, a onda od nje zavisi kako će se snaći", otkriva izvor i objašnjava da je glumici jako teško što napušta Srbiju i da planira česte dolaske jer je jako vezana za sestru, roditelje, ali i prijatelje, dok u Americi osim Tea nema nikoga.


"Bilo joj je teško da prelomi i odluči da se preseli, ali zaista nije bilo svrhe da ostaje ovde dok je njegov život tamo. Jelisaveti je porodica na prvom mestu i nije joj žao što je karijeru stavila po strani kako bi zasnovala porodicu, ali joj je teško zbog odlaska iz Srbije. Rastanci joj teško padaju, ali mora ovo da pregura ako želi da očuva brak i dobije bebu", kaže izvor.

(Novosti/Puls)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

ja

01.10.2017 13:08

MANI, MANI ZOVU!

ODGOVORITE