Beker: Saša Zverev će naslijediti Federera i Nadala!

Doajen belog sporta za nemački Bild proriče sjajnu sudbinu za Sašu Zvereva i poredi Federara i Nadala s Ronaldom i Mesijem.

Tenis 01.10.2017 | 19:30
Beker: Saša Zverev će naslijediti Federera i Nadala!
Reč bivšeg trenera Novaka Đokovića, Borisa Bekera ima pozamašnu specifičnu težinu u belom sportu. Da, ne bude zabune, svojevremeno najmlađi osvajač Vimbldona, sada teniski stručnjak prve kategorije sme sebi da dozvoli luksuz davanja vidovnjačkih procena! Bekeru se to jednostavno može…

“Saša Zverev je najbolji od generacije koja tek dolazi. Ipak, još uvek sve može da pođe kako ne treba. Da bi postao najbolji, moraš nešto da osvojiš, a to nešto su jedino grend slem turniri. Ipak, Nadal i Federer su posebna liga. Neverovatno je da dva najbolja tenisera svih vremena igraju u istom vremenu. To može da se poredi samo sa Mesijem i Ronaldom”, priča je koju Boris Beker govori u pero novinaru nemačkog Bilda. U daljem toku intervijua Beker tvrdi da mu je potpuno jasan razlog zbog koga je Saša Zverev treba da ima savetnika kako ne bi krenuo sportskim stranputicama.

“Iz ličnog iskustva znam da čovek sa 20 godina nema uvek osećaj za stvari koje su zaista suštinski bitne. Baš zbog toga treba imati savetnika. Ion Cirjak je meni svojevremeno objasnio koliko je bitno nemačko tržište igrača”, reči su bivšeg trenera Novaka Đokovića.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar