Zgodna Hercegovka i bogati Srbin

Božena i Igor Lazarević jedan su od najlepših parova u regionu, a zahvaljujući Instagram profilu ove modne ikone koju prati preko 160. 000 ljudi, uspeli su i da promovišu svoj stil, porodična putovanja i život u Nemačkoj.

Zabava 26.09.2017 | 08:34
Zgodna Hercegovka i bogati Srbin
Božena je na Insatgramu registrovana pod imenom "Lutak, a inače je model nemačke i italijanske agencije. Njen suprug Igor je privatni poduzetnik koji se bavi prodajom luksuznih automobila.

Ova rođena Čapljanka ima dva sina sa suprugom iz Srbije, a sa njom rado sarađuju poznati stilisti i šminkeri iz regiona.



Upravo njen Instagram profil dnevno poseti nekoliko desetina hiljada ljudi, koji ne mogu ni da pretpostave kome duguje ime "Lutak".



"To je nadimak koji mi je dao suprug na početku naše veze. Hteo je da mi da neki nadimak koji nije svakodnevni i koji niko ne koristi. Prvo je bilo lutka, al' kako me moja mama uvek zove "lutko moja", on se prebacio na mušku varijantu. Danas mi je taj nadimak postao navika, ali i korisničko ime za sve što koristim, pa tako i za Instagram", objasnila je Božena jednom prilikom.



Božena se trudi da kupuje stvari koje su svevremene, a očigledno je da i njen suprug prati modu.

Jedno je sigurno, njene slike nikoga ne ostavlaju ravnodušnim.

(Kurir)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Anonim

26.09.2017 11:38

Moze deda da joj bude :) ...btw, zasto je ovo bitno za nas u BiH?

ODGOVORITE
Name

Minona

27.09.2017 19:07

Osedio je uz nju, tj uz lutka. bitno je za nas samo zato sto su srbi i sto su uspesni. a uspesni su zato sto ne zive ovde, nego daleko odavde.