Beogradski izbori u decembru

Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić kaže da ne misli da je najbolje da izbori za Skupštinu Beograda budu u decembru, ali da se neće protiviti toj odluci.

Srbija 25.09.2017 | 14:31
Beogradski izbori u decembru
Upitan o tome da li je doneta odluka o beogradskim izborima, Vučić je rekao da o tim izborima nije razmišljao.

"Uopšte nisam razmišljao o tome, juče sam kasnio na taj sastanak (beogradskog odbora SNS). Nebojša (Stefanović) je rekao da oni razmišljaju o izborima koji treba da budu u decembru. Ja sam rekao da ne mislim da je to baš najbolje, ali neću da se protivim", rekao je Vučić novinarima u Krepoljinu kod Žagubice. 

On je dodao da je stranačkim kolegama rekao da na beogradskim izborima mogu da stave njegovo ime ako im je potrebno, ali da bi u budućnosti to moglo da bude teško. 

"Ja sam rekao - ljudi, idite i nemojte da se plašite... Idite i pobedite", rekao je Vučić, a na pitanje da li je u redu da SNS koristi njegovo ime na lokalnim izborima, on je kazao: "Zašto ne bi bilo u redu da koriste moje ime? Ja sam predsednik Srbije, ali sam i dalje predsednik stranke. Doprineo sam i borim se sa njima da Beograd i svi naši gradovi izgledaju lepše". 

(Agencije)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Dzoo

25.09.2017 12:49

Nisu svi srbi ludi kao u rs. Cuj nemisli da je dobra varijanta a njegov izbor ,skontao je da se laze i do sledeceg oktobra da ce sns da propadne. Cuj stavice vucicevu sliku a izbori u beogradu e Srbovanua nikad kraju a gubimo pedlj po pedalj

ODGOVORITE
Name

mmf

25.09.2017 14:34

Za skupštinu Zagreba u decembru........šta nas ineteresuje nekakva skupština u BG ????uz svo poštovanje prema BG al to je lokalnog karaktera.

ODGOVORITE
Name

Stršljen

25.09.2017 16:35

Doći ce Haradinaj da podrži vucica. Vjerujte. Dodika podržao Bakir u Trnovu.

ODGOVORITE