OSLOBODJENJE: "Mile se vraća kući"!

Možda je do mene, ali priznat ću da me izbori uveseljavaju. Evo najsvežijeg primjera - izbor za načelnika opštine Trnovo u Republici Srpskoj. Uopšte ne znam ko je pobjednik, neka se time bavi Centralna izborna komisija BiH, mene je od srca nasmijala kampanja.

Bosna i Hercegovina 25.09.2017 | 11:48
OSLOBODJENJE: "Mile se vraća kući"!
Dakle, kandidata su dva, jednog daje SNSD drugog SDS. Petak je uveče, vrijeme kad se sav svijet raduje vikendu. Kod nas su naravno i radosti drugačije: oni koji u Sarajevu imaju vode, slave što sebi mogu priuštiti kupanje, oni drugi utjehu traže pred TV ekranima.

Komediju nad komedijama nudi tribina SNSD-a u Trnovu: skupio se silni svijet, došao predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, svi okupani, dotjerani, kravate, muzika svira prepoznatljive rodoljubive koračnice i taman kad isfrustrirani gledalac očekuje rafalnu paljbu lidera SNSD-a koji će bošnjačkim vlastima u omrznutom glavnom gradu Bosne i Hercegovine reći i više nego što ih sleduje, ukaza se specijalni gost.

Umjesto Dodika, tribinu otvara Ibro Berilo, uzdanica SDA i načelnik federalne opštine Trnovo.

"Ja vam garantujem, sa gospodinom Gagovićem i sa mnom, Trnovo ima budućnost!" Aplauz, ovacije, Dodik radost ne krije, SNSD-ovci ponosni pozdravljaju desetine članova SDA koji su došli da bodre zajedničkog kandidata! Kud će suza neg' na oko!

Gledaš li, pita me koleginica i priznaje da je okasnila: dežurala pored veš-mašine. Šta je rekao Dodik, pita. O Gagoviću ništa, velim ja, pustio je Berila da ga nahvali. Kakvog Berila, pita ona. Ibru, objašnjavam, pa citiram izvještaj: Bakirove Srbe nije ni pomenuo, Sarajevo je prestalo biti Teheran, a čula si da su i referendumi prošlost. Ne vjerujem, kaže ona, osim ako to nije najnovija ruska ujdurma!

E tad sam se već grohotom smijala. Kakvi Rusi, kakvi bakrači, Mile se vraća kući, objašnjavam joj i pokušavam biti plastična: Berilo je prošao cijeli krug od SDA do SDA, a Dodik - koji je SNSD sebi i osnovao da bi bio na vlasti u RS vozi svoj krug - od SAD-a do SAD-a!

Sad je moja drugarica već iznervirana: i šta je tebi smiješno, pita, što je narod blećak? Tvoja veš-mašina, odgovaram, vrijeme za vodu ti je isteklo, da ne kažem - iscurilo.

Tako nekako kao i s vodom je i s našim pamćenjem. Redukcije. Da je drugačije, nikom zapravo ne bi ni bilo čudno što Dodik sa SDA gradi bolju budućnost. Milorad je - prije redukcije pamćenja - u ono doba postdejtonske Bosne i Hercegovine, dakle sada već davne 1997 i 1998. godine, svijetom hodio kao veliki Bosanac, najbolji drug Sejfudina Tokića. Zajedno su se borili za Miki Mausa, Djeda Mraza, manjinske narode, ljudska prava.

"Svi optuženi za ratne zločine svoju nevinost ili svoju krivicu moraju dokazati na Haškom tribunalu", grmio je u intervjuu koji sam radila s njim kada je prvi put bio predsjednik Vlade RS u čije se ime ponosio saradnjom s Tribunalom.

"Mi smo obezbijedili da se ovdje, u nekoliko navrata, od strane haških istražitelja ispita preko 50 svjedoka po različitim osnovama, da funkcioniše i njihova kancelarija i njihovi predstavnici i sigurno su im otvorene sve mogućnosti za rad na ovom prostoru", hvalio se. I ljutio se na mene zbog pitanja o Edhemu Bičakčiću: nije krio zadovoljstvo tadašnjim SDA-ovim federalnim premijerom s kojim je blisko surađivao, a i o SDS-u je imao jasan stav: "Ja sam '92, '93, '95. bio protiv SDS-a, možda čak malo više nego danas, i javno iznosio stavove kada to apsolutno niko nije uradio."

Taj i takav Mile Dodik bio je ljubimac američke administracije, ubjedljivo najkooperativniji političar u Bosni i Hercegovini. Puno godina kasnije - u vrijeme obilježavanja dvije decenije Dejtonskog mirovnog sporazuma - u Banskim dvorima bjesnio je na ambasadorku SAD-a u BiH Morin Kormak.

Šta se promijenilo, pitala sam ga. Ja nisam, vidjećete, odgovorio je. Gledala sam zbunjeno jer je upravo tih dana obećavao referendum o Sudu i Tužiteljstvu BiH. Evo, posljednju sedmicu slušamo kako će i to prijeteće obećanje biti suspendirano a potom i definitivno izbrisano, a i onaj ručak u Barci - kada su Dodik i Izetbegović ponosno dogovarali akcize - proročanski prerasta u stvarnost.

Pa nećemo valjda biti sitničavi i podsjećati na međusobnu rafalnu paljbu koju u danima onih najvažnijih izbora razmijene upravo lideri SDA i SNSD-a?

Djela govore više od riječi i zato po njima i treba suditi, a to što neke nevjerne tome sumnjaju u SNSD-ovo unutrašnje preobraženje - do njih je. Dodiku omrznuta ambasadorka trijumfalno je pohodila Republiku Srpsku, a sudeći po slikama - načelnici SNSD-a su se utrkivali koji će se oprije s njome fotografisati.

Uostalom, lider DNS-a Marko Pavić, inače Dodikov koalicioni partner u RS, iz Prijedora je odaslao saopštenje iz koga se da iščitati kako je upravo s američkom ambasadorkom razgovarao o gorućim aktuelnim temama - od funkcionisanja institucija, preko revizorskog izvještaja konsolidovanog budžeta Republike Srpske za 2016. godinu, do referenduma o Sudu i Tužilaštvu BiH.

"Na sastanku je bilo riječi i o odluci Ustavnog suda BiH o knjiženju vojne imovine, kao i o stavu DNS-a o pitanju ulaska BiH u NATO", objelodanjuju Pavićevi saradnici, samo dan nakon što je Igor Radojičić, gradonačelnik Banje Luke skupa s Kormakovom otvorio konferenciju u gradu u kome se SNSD ponosi neprikosnovenom vladavinom.

Ne, nisam maliciozna, uvjerena sam da je ovaj Dodikov povratak kući jedini ispravan put: uopšte nemam dilema da je Dodik izabrao pravu stranu i pokazao spremnost da se pokaje zbog svojih ludih godina provedenih u proruskoj zabludi. Ne želim uopšte biti sitničava pa sad elaborirati koliki je učinak američke crne liste u ovom preobraženju.

Ne, ja sam zapravo već odavno uvjerena - i o tome sam pisala - da je SNSD po mnogim kriterijima daleko bliži SDA nego Savez za promjene. Taj pakt o napadanju opipljivo ih spaja, kao uostalom i odnos prema građanima na prostorima na kojima i jedni i drugi debelo hajruju. Onim istim kojima se - svako u svom izbornom štabu - grohotom smiju dok dijele radost izbornih pobjeda. A ti se, Muzafere, kupaj. Kad imaš vode.

(Vildana Selimbegović/ Olobođenje)

Komentari / 84

Ostavite komentar
Name

Bosnjak

25.09.2017 09:54

Hahaha eh moji pravoslavci!?

ODGOVORITE
Name

P

25.09.2017 10:05

BRAVO ZA TEKST-SVE JE NAŽALOST KOD DODIKA TAKO! ON VIŠE VOLI BAKIRA NEGO POLA SVOJIH ALI TO NARAVNO KRIJE.

Name

ŽIKA Ž

25.09.2017 10:19

ŠTETA JE POTROŠITI VRIJEME I OLOVKU NA DODIKA.!?

Name

Bosanac 100%

25.09.2017 10:30

Sta pravoslavci ? A misliš da su muslimanske ovce neso pametnije i bolje? Dodik i Bakir igraju igru natezanja konopca .Jedan je na jednoj a drugi je na drugom kraju konopca. A u sredini im sudi Covic ! Ponekad pomogne Bakiru a ponekad Dodiku. Zavisi ko je u tom momentu slabiji. On to drži tako vješto da ni jedan ne mogu prevagnuti. Nego da bude konopac uvijek zategnut i da je "neriješeno " .Jedino sto je zasigurno Srbi su zaostali u razvoju. Jer kako objasniti da im se ovo dešava ? Banja luka je postalo predgrađe Laktaša i Srbca ! Oni koji im misli dobro nazivaju izdajnicima i bakirovcima kad ono trc milojka! Hahahaha ! Ja mislim da su od sinoć jos mamurni ali pitam se da li ce se ikad otrijezniti. Da li ce ikad skontati da Srbovanje je izmišljeno da se Srbi unište i rasele? Vise se Srba raselili poslije rata ali u druge drzave nego za vrijeme rata. Je su li ti isti ljudi takodje izdajice Srbskog naroda samo zato sto zele bolje , mirnije i ljepše i sto im je Srbovanja pun qraz? Jesu li izdajnici oni koji drugačije misle od onih kojima je velika i samostalna jedino u glavi? Jel samo vi koji ste veliki Srbi imate pravo da određujete drugima gdje ce i kako ce zivjeti.Ako ne zele ono sto vi želite trebaju li da napuste svoje kuće i imanja ? Idite u FBiH ako vam se ne svidja onako kako mi zelimo su najčešće izgovori onima koji nisu poput vas. Ko ste vi picka vam m*terina? Vi ste gamad ! A gamad moras na ovaj ili onaj nacin uništiti..

Name

Istina

25.09.2017 10:35

Srbi imaju najduže nosove. Sve do jednog su njofre ! 30 godina ih vuku za nosove kao male bebe.. A koficijent mozga i pameti i nije nista veći.Sto jest jest !

Name

OVCA

25.09.2017 10:45

Čobane vrati se ,ovce tvoje ne mogu bez tebe !!!!

Name

re bosanac 100%

25.09.2017 10:51

100% si u pravu, nema se sta dodati. I bravo Vildana za tekst!

Name

Предсједник Пинокијо

25.09.2017 14:31

(1) Срби, дакле православци - велики дио њих - је од појављивања Пинокија на сцени био против њега јер је знао да је он марионета запада. Данас Пинокијо влада са највише 20% бирачког тијела. Без Јавне куће, буџета, Јавних предузећа, намипулисања листићима не би прешао ни 5%. (2) Коментаторка показује свој степен интелигенције када пише да је Пинокијо био једно вријеме "проруски". Када се сликао са неким Русима? Каква глупост, па он никада није престајао да буде прозападни. Примјер са кредитом: Да ли му је Русија дала кредите које је од ње тражио пред изборе 2014. ("мали и велики")? Није. Да ли му је ММФ (институција САД-а) дала кредит пред изборе 2016.? Јесте! (3) Коментаторка очигледно сматра да је "прави пут" стварање унитарне БиХ - најбоље под опкупацијом запада, да америчка амбасадорка може да ради по земљи шта хоће, да над нама владају окупациони намјесници (разни Изетбеговићи, Додици, Човићи). (4) Ући чемо у НАТО и у ЕУ и онда ћемо постати Њемачка! Као што је и Хрватска постала Њемачка по приступању тим компанијама: Спољни дуг 60 МИЛИЈАРДИ евра (плус дуг према домаћим банкама), Агрокор дугује 14 МИЛИЈАРДИ евра (није коначна бројка), редови пред јавним кухињама су све дужи, нацизам се све више отворено показује - без икаквих посљедица, некада конститутиван народ Срби имају статус непожељних уљеза (тако ће бити и у унитарној БиХ), Хрвати масовно бјеже из "лијепе њихове", све што је било иоле вриједно је (про)дато у бесцјење Њемцима, хрватски војници су унутар контингента НАТО-а на граници са Русијом - као и у Другом свјетском рату... Све у свему, "радујем" се таквој БиХ.

Name

ja

25.09.2017 14:44

Bio sam protiv pinokija a danas sam za njega jer mislim da je manje zlo...narod bira manje zlo

Name

Предсједник Пинокијо

25.09.2017 15:45

@ja: Мање зло од кога? СДС? СДА? ХДЗ? СДП? ПДП? Ко је од њих највише уништио Србе и Српску? Пинокијо је по дужности имао задатак да ради у интересу Срба и Српске. Данас - управо због њега - и Срби и Српска нестају. А када нестане Српска десиће нам се поново НДХ (први дио 1941. и други дио 1991.) па ће дефинитивно нестати и Срби.

Name

racic

25.09.2017 17:14

"Bosanac 100%" , vidi se da ti je svega preko glave, i meni je vjeruj mi, ali ne mozemo citav jedan narod poslati u p.m. samo zato sto su mu za vratom jedan Izetbegovic, jedan Dodik, i njima slicni. Mozes se sa mnom sloziti, a i ne moras ovako javno, ali duboko u sebi i ti i ja znamo da smo svi mi jedan narod, razlicite su nam samo vjeroispovjesti. Kakva je slicnost izmedju pravoslavca iz BiH ili Srbije ili Hrvatske sa nekim pravoslavcem iz Jerusalima ? Nikakva. Kakva je slicnost izmedju nekog muslimana iz BiH ili Srbije ili Hrvatske sa nekim muslimanom iz Turske ili Saudijske Arabije ili Irana ? Nikakva. A kakva je slicnost izmedju nekog muslimana iz BiH ili Srbije ili Hrvatske sa nekim pravoslavcem iz BiH ili Srbije ili Hrvatske ? Slicnost je velika, ili bolje je reci razlika gotovo da i nema. Svi se medjusobno jako dobro razumijemo, svi mislimo da smo najbolji, najpametniji a da su oni drugi govna ? Sve price su vec ispricane, istina polako ali sigurno izlazi na svjetlo dana. Dolazi novo vrijeme. Ne treba nas biti strah da budemo hrabri.

Name

re racic

25.09.2017 21:45

Evo ja kao bosnjak mislim da si ti Racicu potpuno u pravu. Samo bi jos dodao, da smo mi kao i vi u istim gov*ima. Inace se nista ne razlikujeme osim vjeroispovjesti.

Name

075

26.09.2017 07:21

@ racic U pravu ste, po mome mišljenju 100%! Problem je što je u BiH, na svim "stranama", više "ovaca" nego normalnih, nažalost!

Name

perhan

25.09.2017 09:55

Mile Ronhil,profiter iz laktasa. Nista bolji nije i pametniji od Zmaja od Sipova.

ODGOVORITE
Name

Zozon

25.09.2017 10:14

Bitno je da se tvoja pika

Name

Dijagnoza

25.09.2017 11:11

Samo izlazak na izbore garantuje bolje sutra.

Name

A

25.09.2017 12:08

Sta fali Zmaju, gusteru jefan?

Name

perhan

25.09.2017 12:10

Na zalost tako je bilo do sad. Ja u porodici imam onih koji ga vole jer je kao cuvar Srpske. Hahaha jadna majko. Pa on je cuvar Skrbica i Spirica i mile Radisica i ostalih kumova. On jecuvar bobar banke,boske vile na dedinju,sina Igora. Sramote me vise zbilja pisati.

Name

Zozon

25.09.2017 13:12

Perhane, tako će biti i iduće izbore. Samo slijepac ne vidi da je Dodo i SNSD već dobio izbore. U mom okruženju, nakon zadnjih dešavanja, slabo ko da će glasati za SzP.

Name

VRS- rep zozon

25.09.2017 14:32

Ako moze samo odgovor- sta to mile i SNSD-e donese dobro Republici Srpskoj za 11 god vladavine??? Nista,osim mraka i bjezanja naroda iz Republike Srpske!?

Name

Mia

25.09.2017 14:34

Medju nama ima Zozona kojima i ne treba pojas za spasavanje pred opstom kataklizmom papaka. Cestitka od srca!

Name

Nikola

25.09.2017 09:55

Najveci izdajnik i strani placenik je Milorad Dodik! Zivi bili pa vidjeli krajnji ishod!?

ODGOVORITE
Name

Jojo

25.09.2017 10:27

Izdajnik I referendum to je srpski rijecnik

Name

Piramida

25.09.2017 11:55

Svi smo mi Trilaterala i MMF.

Name

pikaso

27.09.2017 04:50

Direktno u metu,ne mogu da vjerujem, ali ubrzo ce se i ostali u to uvjeriti, ali nazalost treba im jos vremena.

Name

dr

25.09.2017 09:56

Do detalja tačno!

ODGOVORITE
Name

True

25.09.2017 13:56

Stranci i domaća vlast kontrolišu budžet i resurse! Alati za to su im : policija, vojska, sudstvo, mediji, inspekcije. Sve ostalo je SAMO GLUMA ZA MASE.

Name

Dnk

26.09.2017 06:39

Mi se vise ne identikujemo po DNK nego po MMF-u.

Name

Bane

25.09.2017 09:56

To je to! Covjek je obicni oportunista koji vuce narod za nos,a oni mu jos aplaudiraju!?

ODGOVORITE
Name

General

26.09.2017 06:12

Takvog su ga upravo opisali na vijecu lordova. Nije nacionalista nego je oportunista!

Name

SNSD

25.09.2017 09:57

Svi ste vi Bakirovci,Mile je patrijota.

ODGOVORITE
Name

Nemanja

25.09.2017 10:05

Je*o ti on ženu! Vodi ga kući!

Name

Resnsd

25.09.2017 10:13

Bitno je da ti znas gdje ide slovo'J'.Vole nepismeni.

Name

Re(alitic)resnsd

25.09.2017 10:33

Takav je budzetski parazit i postavio ga isti kao i on. Hebem ga pismene i njih pismene.

Name

Boban

25.09.2017 12:25

A, ti si jedan tipični tupavi SNSD-ovac, koji ne zna, da se piše patriota, a ne patriJota, i zahjvaljujući takvim glupsonima, oni se i održavaju na vlasti.

Name

Molba

25.09.2017 13:45

Ponovo molimo BOTOVSKI štab SNSD da na ovaj portal puštaju ako je moguće (a nije sigurno) samo pismeme botove.

Name

Lune

25.09.2017 09:59

Jesu ga opisali,svaka im cast! Al' dok ima stoke za pivu i veceru pod satorom tako ce nam i biti.

ODGOVORITE
Name

Branko

25.09.2017 09:59

Mile bakirovac...hahaaa

ODGOVORITE
Name

Novci

25.09.2017 13:49

Ma nije on Bakirovac ljudi,on je poletio za Arapima i njihovim dolarima(vidio o Bakira kako dobija arapske novce),a njegov RTRS će vam objasniti da su investitori.

Name

Rudonjin sin

25.09.2017 10:02

Ništa novo,kreten se sprema za člana predsjedništva da osvoji Bošnjacke glasove i da se ponovo vrati u Sarajevo! Kakav je to izdajnik i manipulant,ali stoka ne vidi od slijepila za fukciju,pivu i 10 KM ...

ODGOVORITE
Name

re

25.09.2017 22:53

Nije beg cicija, Mile uvijek ima bujrum u Sarajevu.

Name

modricanin

25.09.2017 10:07

Svaka vam cast na clanku!

ODGOVORITE
Name

re re re

25.09.2017 10:08

Nezavisna lista je zaakon!

ODGOVORITE
Name

Eno plaćenika Kecmanovića

25.09.2017 10:10

Oglasio se i Nenad Kecmanović lažni intektualac iz Beograda.Piše kako su u zadnjih 10 dana napad na Dodika izvršili Mektić,Volfgang valjda misli na Petriča i Pedi.Kakva ljudska slina a nije jer je sigurno u strahu smio spomenuti da se američka ambasada oglasila da se referendum ne može samo suspendovati nego i potpuno poništiti

ODGOVORITE
Name

Trgovac

25.09.2017 10:11

Kad pojedinim Srbima dođe iz guzice u glavu,ne mogu shvatiti da je ko Dode sve na prodaju od RONHILA do

ODGOVORITE
Name

Trgovac

25.09.2017 10:14

Kad pojedinim Srbima dođe iz guzice u glavu da mogu shvatiti da je kod Dode sve na prodaju od RONHILA do Srpske bit će kasno .Njemu je bitna vlast kroz koju čuva sebe,poltrone i krimose uz sebe!

ODGOVORITE
Name

riki

25.09.2017 11:04

U pravu si ovaj narod je glavni krivac sto su nam oni glavne ( lole ) za 50km prodaju glas a posle kukaju kao ckapi ,nek vas jasu i Dodik i Bakir sa jaranom Covicem mi narod smo krivi sto se svi ne dignemo i resimo se ovih lopova da sve njih strpamo iza resetaka kao i njihove najblize saradnike!!!!

Name

chuck noris

25.09.2017 10:17

eferimm, bujrum

ODGOVORITE
Name

Milan

25.09.2017 10:24

Došao na tenkovima SFOR-a,isporucio jasenovačku gradju Hrvatima,napravio državni puč,ukinuo platni promet sa Srbijom,uveo zajedničke tablice,stvorio Sud i Tužilastvo BiH,SIPU,zajednička ministarstva,unistio nekoliko banaka,potrosio prodani telekom,za njegove vladavine otišo u svijet 200 000 srba....ima li veceg prijatelja neprijateljima Republike Srpske od ovog izdajnika!?

ODGOVORITE
Name

Miroslav

25.09.2017 10:26

To je to,svaka cast za komentar!

Name

Leko

25.09.2017 15:20

I najvaznije razdvojio RS na dva dijela stavljajuci Brcko DC BiH u ustav.

Name

Radisa

25.09.2017 10:27

Sikter efendija

ODGOVORITE
Name

Pero

25.09.2017 10:53

Dodik je sve samo nije srbinnn...

ODGOVORITE
Name

Re

25.09.2017 14:19

A ti nisi normalan.

Name

? ? ?

25.09.2017 10:54

Na plakatu iza ove dvojice dilbera piše: "U jedinstvu je snaga". Nisam u toku, može li mi neko reći o kojem jedinstvu je riječ, jer sve ono što sam čula iz Bajinih usta poslednjih mjeseci bilo je anti-bakirovski...pa molim za objašnjenje ovog 'jedinstva' . Hvala.

ODGOVORITE
Name

OVCA

25.09.2017 11:24

Oni su jedinstveni a mi smo ovce.

Name

riki

25.09.2017 11:26

Kako si glupa pa sama ti reklama goviri a sta bi ti jos,dok god imamo takvih gradana ko sto si ti ovako ce nam bit (kako si glupa) !!!!! Eto ti objasnjenje !!!!!

Name

Ime

25.09.2017 11:28

Akcize i pare stižu pred izbore ! Mala pomoć brata Bakira bratu Dodiku. Ko se smije opkladiti da će ovo da bude scenario?

Name

hmmmmmm

25.09.2017 11:05

Isti je kao Tudjman,on 200.000 Srba iz Hrvatske a Mile 200.000 iz Republike Srpske,sve sto nije SNSD neka seli to je njegova politika.

ODGOVORITE
Name

Re

25.09.2017 14:20

A kleo si se u njega.

Name

Bakir

25.09.2017 11:33

I vi srbi ste obicni kurtoni,dobro vas navuce i dobro sluzite, tj mile vam prica price podmicuje vi sirotinja al vjerujete njemu sve sto kaze. Nama odgovara sto ste tako glupi, kad se krene kroz tu vasu RS sve sama pustos nigde nista ne radi kod nas bar nesto se raducka

ODGOVORITE
Name

re

25.09.2017 12:05

A vi kao nesto znate.Pa zasto niste podrzali SDS u Trnovu? Promjenili misljenje? Pa zar oni nisu manje zlo?

Name

XXX

25.09.2017 12:13

Ama sta Vas je bleka spopala, hajde radite nesto, samo krmeucete!

Name

Re

25.09.2017 13:36

Druze SDS jest manje zlo al ajmo bit realni, oni su organizovali napad na nas 92, tako da nama Bosnjama dodje na isto. Ako cemo birati bolje je da podrzimo SNSD jer vas oni unistavaju. Ako Dodik opet dobije mandat propadate skroz i to nam odgovara. Cak i da vas otcijepi, i to nam odgovara.

Name

kakir

25.09.2017 11:42

E neces ni ti Bakire Kakire vise jebo li te Dodik i Berilo Ibro, da je covjek podrzao bi SDS , e Berilo jadu jadni , sve je stranke promjenio, koje smece, nece vise bosmjaci za SDA glasati a ti jaran ti Dodo pravac prdekana koga vi zajebavate vise . Cuj Berila , najveci lopov i prevarant, a Ibro gdje ti je BUROJ, ti odlazis u istoriju to je sigurno sa svojim Kakirom, dosta i tebe vise, izdao si s Berilom narod, umjesto sa SDS- om ti za Dodika, aferim!!!!!

ODGOVORITE
Name

Brzi

25.09.2017 15:12

Berilo nema veze. Daće mu novaca za tribinu.

Name

Лука

25.09.2017 11:47

Заиста, људи моји, ово је дно дна. Трибину му отвара Берило, публика у сали већином Бошњаци из фед. Трнова, љубав цвета са мрским непријатељем..фуј, фуј?!

ODGOVORITE
Name

Re

25.09.2017 12:28

Mrski neprijatelji ?!

Name

Dragan

25.09.2017 14:40

Re re: Ma jok, jarani smo...

Name

re

25.09.2017 22:56

Prepoznao čovjek ko je većinski narod u BiH, gdje je problem?

Name

Bošnjak

25.09.2017 11:48

Ovim gestom se samo potvrdilo da SNSD i SDA rade zajedno i tako če biti i u buduče. Naravno sad slijedi Bakirov napad na Republiku Srpsku a zatim slijedi odgovor Jedinog zaštitnika Republike Srpske Milorada Dodika i tako iz godine u godinu. Ovakvom retorikom godinama truju narode i dobijaju izbore.

ODGOVORITE
Name

re bosnjak

25.09.2017 21:48

Bravo bosnjak. Tako je!!!

Name

borac

25.09.2017 11:52

Ni sa vama mnogima nije bas u redu kad cete svatiti da je covjek bolestan.

ODGOVORITE
Name

рибар

25.09.2017 11:56

Пецај рибу Ахмете Шабо.

ODGOVORITE
Name

Hercegocac

25.09.2017 13:18

Ma šupak jedan.Prošlo mu vrijeme.

ODGOVORITE
Name

Lažni četnik iz Laktaša

25.09.2017 13:30

Bolje je podržati bezopasnog lažnog četnika Dodika, nego originalne četnike iz '90-tih. SDS i 25 godina nakon rata ne propušta jedan dan da se ne pohvali kako su upravo oni "stvorili" RS i očistili je od nesrba, dok je Didik švercovao naftu. Svaki zločinac u Hagu je bio član SDS-a, pametnom dosta...

ODGOVORITE
Name

re

25.09.2017 22:57

Tako je! Bošnjaci za Mileta dogodine, a ove Srbende iz SzP neka se pojedu.

Name

Rs rs

25.09.2017 13:42

Svaka cast. Fino napisano i jos ljepse objasnjeno!

ODGOVORITE
Name

Suncokret

25.09.2017 13:55

Mile Dodik je do bola pragmatičan, kao i svaki kriminalac. Mijenja stavove i iskaze kad god zatreba.

ODGOVORITE
Name

Fra Vinko

25.09.2017 16:28

Nemamo sreće sa političarima.A jesu bošnjaci lizali tabane Aliji dok je bio živ.A on ih žrtvovao kao janjad !

Name

Bosnjak

26.09.2017 00:04

E daje nama malo mozga svim ovim balaknskim napacenim dusama evo ja bi prvi pruzijo priliku da neki normalan upravlja ovom drzavom nije bitno koje i sta je samo da nam bude bolje manite se podijela ova nasa djeca trebaju sigurnu buducnost sa normalnim uslovima nikom nesmeta republika srpska ni ovo niti ono.

ODGOVORITE
Name

Re

26.09.2017 09:26

Ovakvim "narodom" ne moze normalan upravljat. Kad bi Merkel bila predsjednik na ovim prostorima ispljuvali bi je da bi zahrdjala. Ovdje prolaze samo cobani ! 90% ljudi ne zna se podpisat kako treba a kamo li razbrojiti koliko jedan plus jedan. Kad bi Merkelova tvrdila da su dva , a ona tri uhljeba 3 ovi bi stali na stranu ovih trojice. Ne znaj za bolje !

Name

Olja

26.09.2017 07:16

Dodik nije Srbin ,on je kriminalac.

ODGOVORITE
Name

055

28.09.2017 09:22

"Lesi se vraća kući",šta ono bi Lesi,a da keriina,džukela jajara!

ODGOVORITE