Klinika u Dalasu posljednja šansa za Šumahera?!

Švedski list "Espressen" saznaje da je supruga Korina odlučila da odvede bivšeg šampiona Formule 1 u SAD kod najpoznatijeg svetskog neurologa.

Ostali sportovi 23.09.2017 | 11:30
Klinika u Dalasu posljednja šansa za Šumahera?!
O Mihaelu Šumaheru gotovo ništa se ne zna od trenutka kada je otpušten na kućno lečenje u septembru 2014. godine, devet meseci posle pada na skijanju i teških povreda glave, zbog kojih je dugo bio u komi.

Neproverene i nepotvrđene šture informacije koje su od tada stizale do javnosti govorile su da bivši as Formule 1 živi "kao biljka", da je nepokretan, da ne govori i da je mnogo izgubio na kilaži.

Supruga Mihaela Šumahera Korina navodno je izolovanu kuću u Švajcarskoj pretvorila u kliniku, angažovala veliki broj stručnih lica koji svakodnevno brinu o bivšem vozaču, ali poboljšanja nema.

Švedski list "Espressen" preneo je da je Korina Šumaher odlučila da posegne za poslednjom nadom, a to je da odvede Mihaela na kliniku u Dalas, kod poznatog svetskog neurologa Džulijana Miksa.

Nemački magazin "Bravo" kontaktirao je Miksa.

"Imam mnogo iskustva sa pacijentima kao što je Mihael Šumaher. Sumnjam da je bilo ko u Evropi lečio više takvih pacijenata od mene", poručio je Miks.

U kakvom je stanju zaista Mihael Šumaher zna samo porodica. Portparol bivšeg šampiona Formule 1 Sabine Kem nedavno je odbila da komentariše priče koje su se pojavile da je on paralizovan.

"Mihaelovo zdravlje nije javno pitanje i zbog toga ga neću komentarisati", rekla je Sabine Kem pre mesec dana "Motosport Magazinu".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar