Štrajkači dali rok do 1. oktobra


Štrajkači u Banji "Dvorovi" dali su rok do 1. oktobra rukovodstvu i Gradskoj upravi Bijeljine da riješe probleme blokade računa Banje i sedam neizmirenih plata radnicima.

Republika Srpska 22.09.2017 | 13:17
 Štrajkači dali rok do 1. oktobra
Predsjednik Sindikata Banje Zoran Ostojić rekao je Srni da su radnici nastavili štrajk započet 11. septembra, ali su nakon razgovora sa gradonačelnikom Mićom Mićićem odustali od protesta pripremanih za narednu nedjelju.

Ostojić kaže da su 52 radnika prihvatila da upravi preduzeća i čelnicima grada omoguće 10 dana za pronalaženje rješenja za nagomilane probleme u Banji "Dvorovi".



Pred gradonačelnika i Sindikat, rukovodstvo Banje trebalo bi 2. oktobra da izađe sa finansijskim izvještajem o poslovanju i planom rješenja krize.

Račun Banje "Dvorovi" u Bijeljini u avgustu je zbog dugova blokirala Poreska uprava Republike Srpske, a akumulirani dug je početkom ove godine bio gotovo dva miliona maraka.

Izvor: SRNA

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

kako

22.09.2017 11:41

Kakvi su to strucnjaci u upravi i koje su skole pohadjali to nema ni u Africi? Pri stupanja na to mjesto i dbije se pregled o stanju treba odmah dignuti rep pa pobjeci ili raditi kako se uci. Bagra ceka da da podere stolicu a zaboravi da radnici ne dolaze na posao sto njih volle jer trebaju da prezive. Sramota i Bruka.

ODGOVORITE
Name

Semberac

22.09.2017 15:06

Dragi moji sindikalni, ništa se vi ne brinite. Uskoro će Mićo kupiti i vas i Banju. Samo još malo da padne cijena.

ODGOVORITE