"Imamo glasove za Unesko"

Prvi zamjenik kosovskog premijera i ministar inostranih poslova Beđet Pacoli tvrdi da je Kosovo obezbijedilo dovoljno glasova za članstvo u UNESCO, ali da je prethodno potrebno da se donesu dva zakona koji se odnose na vjersku jednakost.

Region 21.09.2017 | 14:51
"Imamo glasove za Unesko"
Pacoli, koji je u delegaciji Prištine na zasjedanju Generalne skupštine UN, rekao je za Interaktiv KTV-a da je za nekoliko dana i niza sastanaka u SAD-u osigurao nove glasove za članstvo Kosova u UNESCO.

"Kao što znate, Kosovo se mora prijaviti za UNESCO iako prilično kasnimo. Prošlo je dosta vremena a malo je urađeno. Proučavao sam i strategiju i način na koji se odvija obezbjeđivanje glasova.

Ohrabren sam i kažem da ćemo imati glasove za UNESCO. Danas smo imali veoma važan sastanak sa prijateljskom državom koja je priznala Kosovo i u razgovaru sa njom, praktično je Kosovu garantovano između 15 i 20 glasova za UNESCO ", utvrdio je Pacoli.

Izvor: Agencije

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Dodikov prijatelj Pacoli

21.09.2017 12:57

Ovaj Pacoli i Dodik su veliki prijatelji i veliku su lovu uzeli preko OMV pumpi koje su otvarali u Republici Srpskoj. Ako bude potrebno i ako Pacoli naredi Dodiku da prizna Kosovo Milorad Dodik će to uraditi bez razmišljanja. Mora da izvršava naređenja mnogih kriminalaca sa kosova jer ga drže i šahu zbog droge i pranja novca.

ODGOVORITE
Name

Krki

21.09.2017 20:56

Ajd ne lupaj, to bi ti možda priznao al sreća pa te niko nizašta ne pita..

Name

Kokain stejt

21.09.2017 13:41

Sad ce i UNESCO da se baci na sverc kokaina.Fin posao nema sta.Svi svercuju samo ludi Srbi ganjaju svoje.E moji ludi Srbi.Pa to je jace od politike.

ODGOVORITE
Name

Novomatic i Albanska MAFIJA

21.09.2017 15:01

Novomatic je uzeo lutriju Albanije i sad tamo organizuje državu po svom modelu a to je maksimalna izolacija i kriminalna oaza na granici EU gdje će se skladištiti droga iz Južne Amerike i gdje će se prljavi novac puštati u regularne tokove. Novomaticu su mnogo pomogli Bedžet Pacoli i Ćazim Osnani i naravno postali milioneri. U Srbiji Novomaticu pomažu Novo Investment doo sa novog Beograda,Jakta i Andrija Drašković,savjetnik Alfred Guzenbauer kao i firme privatizirane navodno iz Republike Srpske Gradip i druge. U Republici Srpskoj Novomaticu pomaže Milorad Dodik i njegov prijatelj Vladimir Delić koji je vlasnik UNIBROS STEEL Ltd sa Kipra. Dodik i Vladimir Delić su u Banjaluci registrovali dva fantoma za pranje novca NOVO RS doo i RSA GAMING Doo a sve pod okriljem igara na sreću. Dodik je sve institucije Republike Srpske podredio ovim fantomima za pranje novca,ministarstvo financija Republike Srpske ima ljude kojima je jedini posao da štite i pokrivaju NOVO RS doo i RSA GAMING Doo i njegovo pranje novca a glavni iz ministarstva zadužen za pranje novca je Jovo Radukić koga Dodik sprema da postavi za glavnog revizora.

ODGOVORITE