Dva gola za nova tri boda Zvezde

Crveno-beli, iako bez nekoliko standardnih prvotimaca, lako izašli na kraj sa čačanskim Borcem.

Fudbal 20.09.2017 | 19:45
Dva gola za nova tri boda Zvezde
Crvena zvezda je još jednom pokazala da ove sezone ima igrački kadar dovoljan za dobre partije na dva fronta.

Iako bez sedam standardnih prvotimaca, crveno-beli se nisu mnogo namučili da savladaju čačanski Borac u gostima - 2:0 (1:0), u ranije odloženoj utakmici 6. kola Superlige.

Svoj prvenac ove sezone upisao je Nemanja Milić posle sjajnog prodora i kombinacije sa Ričmondom Boaćijem u 35. minutu, a u 75. je napadač iz Gane prekinuo "post" i postigao svoj prvi gol još od 10. avgusta, kada je bio dvostruki strelac protiv Radnika iz Surdulice. Bio je ovo njegov već 10 pogodak.

Gosti su dominirali u Čačku od samog početka utakmice, dozvolivši rivalu da zapreti tek u 70.minutu, mada i posle tog šuta Zoćevića glavom nije bilo razloga da Kahriman interveniše.

Gotovo celo prvo poluvreme odigrano je na polovini Borca, dok je po povratku sa odmora jaka kiša usporila ritam igre i naterala igrače, pre svega gostujuće, da budu oprezniji i vode računa da ne dođe do povreda.

Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević, može da bude zadovoljan jer je odmorio važne igrače pred derbi sa Vojvodinom i gostovanje u Kelnu, a to se nije osetilo na igru timu, međutim, imaće verovatno i primedbe na realizaciju svojih fudbalera, jer je rezultat mogao da bude i dosta ubedljiviji...

Crveno-beli narednu utakmicu igraju u nedelju od 17 časova na svom stadionu protiv Vojvodine, dok će Borac istog dana igrati protiv Čukaričkog u gostima.

BORAC: Bajić - Čađenović, Obradović, Kostić, Kuljević (46. Zoćević), Propadalo (89. Vorotović), Dupovac, Jovanović, Stamenić (66. Mateus), Knežević, Otašević.

CRVENA ZVEZDA: Kahriman - Rodić (71. Anđelković), Babić, Savić, Gobeljić - Račić, Milijaš (76. L. Ilić), Krstičić, Milić - Boaći, Pešić (61. Radonjić).

(mondo.rs)
Foto: MN Press

Komentari / 0

Ostavite komentar