I radnici "Banje Dvorovi" u štrajku

Radnici “Banje Dvorovi” ušli su u drugu sedmicu štrajka. Od nadležnih traže hitan sastanak i dijalog kako bi se riješili njihovi problemi, u suprotnom najavljuju dolazak i proteste ispred zgrade administrativne uprave u Bijeljini.

Republika Srpska 19.09.2017 | 16:35
I radnici "Banje Dvorovi" u štrajku
Kako su rekli BN televiziji, strpljenje i tolerancija koje su imali godinama su na izmaku. Da čekaju nemaju više šta i stupanje u štrajk je jedino rješenje koje ih nadaju se može dovesti do ispunjenja njihovih zahtjeva. Nekoliko desetina neisplaćenih plata, putnih troškova i sve ono što su vlasti obećavale ,a ni jedna nije ispunila doveli su do kulminacije nezadovoljstva.

- Ako imaju prijedlog za rješenje banje, pozivamo ih u petak u 12:00 časova, tražimo sastanak u Banji Dvorovi da probamo zajedno naći rješenje. Mi ostajemo pri svojim zahtjevima, isplata plata i putnih troškova, kao i da u roku od tri dana nađu vremena da održe jedan sastanak prije ovog- kaže Zoran Ostojić, predsjednik Sindikata “Banje Dvorovi“

Radnici su ogorčeni. Pitaju se gdje je novac sve ove godine koje su vrijedno radili, a sada u situaciji da nemaju djeci da daju šta da jedu ili da plate liječenje.

Štrajk zaposlenih u “Banji Dvorovi” počeo je 11. septembra, a ukoliko ne dođe ro rješenja razgovorom, spremni su i na drastičnije mjere,a jedna od njih je odlazak pred zgradu gradske uprave.

(BN televizija)

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

BAJA

19.09.2017 14:38

Ja para vise nemam sve sam spuco u Turskoj skupo ko dzavo tamo sve zato dzaba gubite vrjeme...

ODGOVORITE
Name

He ?

19.09.2017 14:40

Kakao to? A macrobioloski porast .Ekonomija raste 3% . ...Krenulo je sve niz brdo . Racun ce da bude "glava boli" a "lijeka "nema.

ODGOVORITE
Name

Jagmdat

19.09.2017 14:49

Eventualne promjene su moguce samo u jednom slucaju. Onda i samo onda kad prestanu da se isplacuju budzetske plate i penzije, pa vase komsije i familija budu ugrozeni da prezive isto kao i vi, pa budu morali da stanu na vasu stranu da nesto mijenjaju. Do toga nece doci dok je kredita, a do tada sve je samo laprdanje.

ODGOVORITE
Name

Odgovorni

19.09.2017 15:36

Za ovo je odgovoran Mico Micic, njegov direkor i lokalna vlast!

ODGOVORITE
Name

zoki

19.09.2017 16:21

Nema vam pomoći dok je baje !

ODGOVORITE
Name

Ode banja

19.09.2017 16:35

Pare Baja ne da a ovi lokalci su tu samo reda radi jer vi taj isti problem imate godinama,direktori se smjenjuju niko nista ne moze uraditi jer je plan-prodaja tj kupovina banje a od strane koga na kraju ce se saznati.

ODGOVORITE
Name

Marin

19.09.2017 17:23

Dali radi ta banja jos?Juli moguce da neko odgovori na ovo pitanje dali jos primaju pacijente.?

Name

Kukic

19.09.2017 17:38

Opstina nima dodjeljuje rukovodstvo.Prije su bili socijalisti, a sada ovi djikani iz p.d.pea. Oni su zacrnili cak i nisu nista pokusavali da zamotaju nego brze bolje da ocerupaju.

ODGOVORITE