Zvizdić u Briselu potpisuje ugovor

Predsjedavajući Savjeta ministara Denis Zvizdić i komesar EU za transport Violeta Bulc potpisaće danas u Briselu ugovor o Transportnoj zajednici između BiH i EU.

Bosna i Hercegovina 18.09.2017 | 10:36
Zvizdić u Briselu potpisuje ugovor
Ceremonija potpisivanja predviđena je u 16.00 časova u sjedištu Evropske komisije, najavljeno je iz Savjeta ministara.

Predsjedništvo BiH prihvatilo je 13. septembra ugovor o osnivanju Transportne zajednice EU i strana potpisnica iz jugoistočne Evrope.

Predsjedništvo BiH zaključilo je da će koordinaciju u vezi sa učešćem BiH u okviru Transportne zajednice, te zauzimanje stavova i predstavljanje dogovoriti nadležna ministarstva Savjeta ministara, Vlade Republike Srpske i Vlade Federacije BiH, u skladu sa ustavnim nadležnostima i odredbama koje proizilaze iz ugovora o Transportnoj zajednici.

Izvor: Srna

Komentari / 12

Ostavite komentar
Name

Pero Doboj

18.09.2017 08:40

RS potpisuje sporazum zato sto EU skontala da je RS vazan cestovni i infrastrukturni dio Europe koji povezuje Europu i Aziju tako da je BiH ovdje nebitna

ODGOVORITE
Name

Rr

18.09.2017 08:48

E jesi zekan.

Name

Re

18.09.2017 09:34

Pero narani krmad i ništa ne diraj!

Name

Re pero djetlic

18.09.2017 09:38

Glup si kao kameni tocak

Name

General

18.09.2017 09:40

Pero je malo sarkastican. Ne razumijete njegov nacin izrazavanja!

Name

Ime

18.09.2017 09:54

@pero doboj : RS i BIH je Evropi i svijetu ko deblo crijevo kroz koju prolaze znaš sta? Znaš onu : Nahrani kerove nista ne diraj . Vas Srbe u BiH niko ne voli cak ni majka Srbija koja se kune u vas i koja vas masovno koristi za svoje ciljeve. Kazem nažalost .Ali tako je. Ako nije tako nek me neko ovdje demantira..Ali sa argumentima..Srbija je iz RS sve izvukla-isisala sto je valjalo preko kriminalaca koji su radili i rade za Srbiju a medju njima je i Dodik koji to sve omogucava .Zato Dodik ima punu podršku Srbije. A zapad to naravno podržava jer se zeli uništiti sve na čemu bi RS mogla da stoji na nogama. Doduse to im je uspjelo ali preko Srbije i Dodika. Ti pero si jedan od onih koji ne razmišlja kako treba. A ti takav im trebaš . I takvi poput tebe. Primitivan i glup a sa tim lako podvodljiv i sa kojim se umom moze manipulisati. Primitivizam i glupost koštaju . Naplata je došla . Koliko i sta ce koštat taj primitivizam i glupost možda doživiš možda i ne? Jedino sto znam a to je da ce da "glava da boli" koliko ce koštat. I samo je jedan jedinu put tj. lijek za to. Ali terapija je jakoooooo duga i bolna.

Name

Ime

18.09.2017 09:02

ministarstva Savjeta ministara, Vlade Republike Srpske i Vlade Federacije BiH,Predsjedništvo BIH , Skupština RS...Najaca administrativna zemlja na svijetu ! A očigledno po broju politicara , ministarstva , skupština ...vladinih pijavica "najbogatija. Oni pokupe prvo kajmak a ostalo nek narod glodje ako ista i ostane na kosti. A narod cuti ! Bakir je vlasnik jednog entiteta , Dodik drugog. Coviic je vlasnik kompletne BIH uključujući i RS .I Bakir i Dodik rade za Covica . Čovićeva je zadnja ! Htjeli to ili ne tako je. Dodik ne moze nista kao i Bakir raditi bez Covica. A Covic moze da radi bez i jednog i drugog..Zna se ko je capo na ovom terenu a ko je ispod...Narod je za ove naše političare ko kurva koja treba makroa. A makro koristi kurvu,.Uzima joj pare koja sama zaradi i ako ne sluša i ne radi kako treba dobije po labrnji.A kurva ne moze bez makroa, Jer je štiti od onih koji bi je preuzeli da radi za njih.A to kosta kako slobode tako i para. Tako da je ovaj narod u suštinu čista kurvestina koju zigu ko hoce i kad hoce i jos naplati. To znaci da živimo na prostoru sa najrazvijenijom prostitucijom na svijetu i najbogatijim makroima..Nadajmo nekad se lijepom završetku ove price .Gdje kurva sreće nekog ko ce je poštovat, voljeti i tome roditi puno zdrave djece..

ODGOVORITE
Name

Šef

18.09.2017 09:21

Bravo, najbolji komentar ove godine! I, tačan!!

Name

General

18.09.2017 09:41

Covic ih sve okrece oko malog prsta! Nije on dzaba Latin a zna se kako oni radi!

Name

Ime

18.09.2017 10:02

Da dodam jos i ovo : Tri makroa koja "sisaju " jednu kurvu ? Ne ide ! Jedan makro na jednu kurvu i nekako. A najbolji scenario je biti bez makroa i raditi za sebe. Pa makar i kurva bila..Na vama je da se oslobodite makroa i počnete za sebe radit. Ali dokle god si kurva uvijek ce biti i makroa koji zele da radiš za njih i koji ce te iskoristit i koristit . Zato nemoj biti kurva.Sa tim prestaje potreba za makrom..

Name

Doboj

18.09.2017 09:04

Bravo Pero, a Doboj ce biti svjetsko cvoriste sa najmodernijom lukom u Evropi.Amsterdam ce biti mala maca. Jel ti to Mile rece, boga ti?

ODGOVORITE
Name

Re

18.09.2017 14:46

Prodje talgo voz kroz Doboj.Izaso Pero da vidi to čudo.