Džej zbog bolesti prestao da pije

Džej Ramadanovski kaže da već nekoliko meseci zbog zdravstvenih problema nije okusio žestinu, a isto toliko nije ušao u kazino, zbog čega je sada privlačan lepšem polu.

Srbija 17.09.2017 | 16:14
Džej zbog bolesti prestao da pije
Pevač koji se iz Budve hvalio da pije samo vodu, te da je na lečenju od alkoholizma, istrajao je u svojoj nameri i već nekoliko meseci nije okusio alkohol.

Osim što je zbog problema sa srcem prestao da pije, Džej se odrekao i kockanja.

Ramadanovski ističe da se samo još žena nije odrekao i da je srećan što sada one jure njega kada se oslobodio svih poroka.

"Prestao sam da pijem i ponosan sam na sebe što sam istrajao. Drago mi je što mogu da se pohvalim i da se to objavi u novinama kako bih dao primer i nekim drugim ljudima. Previše se pisalo o svemu što sam loše radio, ali evo više toga neće biti. Već mesecima nisam okusio alkohol iako se Dorćolci sada šale na moj račun kada me vide u kafani kako pijem ceđeni sok. Ne marim za to, bitno mi je da više nisam poročan", kaže Džej i dodaje da tu nije stao kada su poroci u pitanju već da je na dobrom putu da se odrekne i kockanja.



"Prestao sam da se kockam, to me je koštalo svega u životu. Sada samo ponekad odigram prognozu neke utakmice i to sa malo novca. Znate, nisam rođen da budem monah i da odolevam grehu i porocima, ali evo uspeo sam. Jedino se žena nisam odrekao, sada one jure mene jer više ne pijem i ne kockamse, pa sam drugi čovek", tvrdi pevač.

Odluku da promeni stil života Džej je doneo nakon problema sa srcem i lečenja na kojem je bio u Beču zbog toga. Doktori su mu još tada savetovali da prestane da pije, vodi nemaran način života i promeni ishranu.

"Imam jako visok pritisak i lekari su mi stalno savetovali da prestanem sa alkoholom. Sada mogu da odahnu, poslušao sam ih, konačno. Jako je teško ostaviti nešto u čemu sam godinama uživao i što sam voleo. Trideset godina se to taložilo u meni", objasnio je tada kralj balada koji je očigledno održao reč.

(Kurir.rs)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

dragan

17.09.2017 15:41

A zbog bijesa poceo

ODGOVORITE