Marjanović imao više pomagača

Sumnja se da je Zoran imao pomagače jer je Jeleni više osoba pomoću različitih predmeta smrskalo i probilo lobanju!

Srbija 17.09.2017 | 11:08
Marjanović imao više pomagača
Policija provjerava da li je Zoran Marjanović (39), osumnjičeni za svirepo ubistvo supruge Jelene Krsmanović Marjanović (33), imao pomagače 2. aprila 2016, kada je, prema navodima krivične prijave, počinio zločin.

Sagovornik lista "Alo" blizak istrazi navodi da se još utvrđuje ko je pomagao ubici i da li joj je više osoba pomoću različitih predmeta smrskalo glavu, jer je na lobanji imala devet jezivih rupa, različitih veličina i oblika!

Kako „Alo!“ saznaje, tokom pretresa kuće Zorana Marjanovića neposredno nakon ubistva njegove supruge Jelene policija je, između ostalog, zaplijenila i njegove farmerke.

Jedan od tragova koji je probudio sumnju bilo je blato na farmerkama koje je on nosio. Detaljnom analizom farmerki i blata koje je pronađeno na tijelu ubijene pjevačice ustanovljeno je da je isto, odnosno da se uzorci poklapaju.

Kako je istraga utvrdila, na tijelu pjevačice, odnosno na njenoj garderobi na više mjesta je pronađen Zoranov DNK.

''Istraga još nije završena. Pretpostavljamo da osumnjičeni posije ubistva nije mogao sam da ukloni tragove i baci leš. Utvrđuje se da li je ubica mogao sam usmrti Jelenu i ko mu je pomagao posle zločina'', kaže sagovornik.

Obducenti su na osnovu Jeleninih povreda utvrdili da je pjevačica ubijena najvjerovatnije malim šrafcigerom, koji joj je napravio krater u glavi i oštetio mozak!

''Ne isključuje se mogućnost da je za udarce korišćeno nekoliko različitih čvrstih predmeta. Na lobanji je prebrojano ukupno devet kratera! Sve povrede je zadobila dok je bila živa! Od jednog zabadanja u mozak joj je utisnut dio lobanje. Na tom mjestu mozak je bio razoren u vidu kanala dugog oko dva centimetra'', navodi sagovornik.

Osumnjičeni Zoran Marjanović je u petak kasno uveče sproveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu, ali je odbio da odgovara na pitanja!


Izvor: Informer

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

Kolac

17.09.2017 09:34

Na neomašćen kolac sa njim...

ODGOVORITE
Name

Ne drndaj

17.09.2017 10:48

Da je tebe tvoja....sa tajkunom...i ti bi uradio isto. Ako je to to.

Name

boro za ne drmaj

17.09.2017 12:26

Šta sa tajkunom , varala ga , pa nije sapun da se istroši , dovoljno je noga u pakšu , a ne ubiti i na robiju , a ona u zemlju . Jesu li oni , odnosno više on , jeli mislio na dijete , šta će dijeta sutra ?

Name

ДНК

17.09.2017 09:56

О ни његови чланови породице су несумиво учествовали у убиству за које изгледа тренутно не постоје ваљани докази.Замислите колико трагова из којих се може извући ДНК профил супружници током дана једно на другом остављају.Ако није извучен из трага крви или неког другог трага који се јасно могу довести са убиством онда то није кредибилан траг.Трагови зноја,слузи,епитела коже,сперме...то су све уобичајни трагови које супружници остављају једно на друго.Траг земље није биолошки траг и нема идентитет тако да се неможе користити као непосредни доказ,на крају крајева медији су преносили да је овај вјероватни убица,њен супруг, био са Јеленом на том насипу и да је ту тражио,па сте стране се може правдати присуство земље.Полиција вјероватно на мишиће покушава да изугура предмет због вјероватних низ гтешака који су у старту направили.

ODGOVORITE
Name

Glas razuma

18.09.2017 07:33

Svaka čast za komentar.

Name

BOBA

17.09.2017 10:12

DOK SVI KOMENTARIŠU O TAKO GNUSNOM UBISTVU ZNAČI DA NE ŠTO NE ŠTIMA .O TAKVIM STVARIMA NI POLICIJA NI TUŽILAŠTVO NE TREBAJU DA PRIČAJU DOK SE NE UTVRDE ČINJENICE.KO VOLI DA SE OVAKVE STVARI PROVLAČE KROZ MEDIJE.TO SE KOSI SA LJUDSKIM RAZUMOM SVE NAM JE POREMEĆENO NE KA NAM SUDE VIŠE SILE ZATO ŠTO SMO ODVRATNI.NAJMILI SA JELENINE STRANE ĆE NOSITI RANU NA SRCU A SVI OSTALI NE KA SE STIDE SVOJIH POSTUPAKA.UBIJENA NA NAJGORI MOGUĆI NAČIN.SVAKI DAN JOJ SE PRETRESAJU KOSTI ZBOG REJTINGA .KOLIKA SE PAŽNJA POSVEĆUJE NJENOM MUŽU KATASTROFA.POZDRAVLJAM ZADNJU VJEST KOJA JE OBJAVLJENA DA JE DOTIČNI UHAPŠEN A OSTALO MI SE GADI.

ODGOVORITE
Name

Holms

17.09.2017 10:46

Ovaj slučaj će se riješiti tako što će neko biti optužen i osuđen na odgovarajuću kaznu a neće se saznati ko je zaista počinio ubistvo. Prošlo je mnogo vremena a gvožđe se kuje dok ja vruće. Ono što začuđuje jesu nekakve izjave zvaničnika da se zna ko je ubica ali se za godinu i po ništa nije sa sigurnošću utvrdilo. To pokazuje da se nešto sakriva.

ODGOVORITE
Name

UŽAS

17.09.2017 10:55

zločinci su ubili nesretnu ženu čekićima, to treba na doživotnu robiju

ODGOVORITE
Name

18.09.2017 17:41

Aj ne seri sto se nije razveo nije ozenio casnu sestru vec pjevacicu a pola nji se jrese sa tajkunima i biznismenima ko niste znali aj ne serite.

ODGOVORITE