OTKRIĆE: Bube koje liječe rak?!

Ako pojedete ove bube, one će pojesti rak u tijelu - da li biste se usudili da ih žvaćete žive? Riječ je o alternativnoj medicini.

Zdravlje 16.09.2017 | 15:40
OTKRIĆE: Bube koje liječe rak?!
Rak je kobna bolest koja može svakog da zadesi. Ona ne bira ni pol, ni uzrast.

Jedna od najčešćih vrsta jeste rak dojke od koje u svijetu oboli oko milion žena, a u Srbiji oko 33 000. Čovjek kada se razboli od opake bolesti prihvata svaki potencijalni lijek, pa čak i ako je potrebno da jede insekte, on ih jede.

Gorgojo bube, kao i Koleoterapija, terapije bazirana na ovim bubama, nemaju odobrenje od Ministarstva zdravlja. Koleoteropija je alternativni tretman za navodno liječenje raka.

Širok je dijapazon bolesti kod kojih terapija daje znake napretka i olakšanja. Veruje se da pored raka, liječi i Parkinsonovu bolest, dijabetes, reumatoidni artritis, psorijazu, astmu i druge bolesti. U Srbiji se, navodno, mogu nabaviti u Nišu.

Korišćenjem ove terapije poboljšava se kvalitet života pacijenta, otklanja bol poslije samo 10 dana od konzumiranja, stimuliše imunitet.

Buba Gorgojo se konzumira isključivo živa, ne grize se, već se guta sa vodom, poslije čega ona puca u želudcu i oslobađa kolotoksin, jer im smeta aminokiselina i tada počinje njeno ljekovito dejstvo.

Prema navodima ljudi koji su imali iskustva sa ovim tretmanom, vjeruje se da ima jače dejstvo od morfijuma, stoga ukoliko pregrizete bubu, ona će ispustiti tečnost od koje će vam utrnuti jezik.

Tretman podrazumeva svakodnevno konzumiranje i to na sljedeći naćin:

1. dan - 1 buba
2. dan - 2 bube
3. dan - 3 bube
70. dan - 70 buba

Zatim unazad

69. dan - 69 buba
68. dan - 68 buba
67. dan - 67 buba

1. dan-1 buba

U zavisnosti od stepena oboljenja moguće je započeti tretman sa 10, 20 ili 30 buba i svakog sledećeg dana dodavati po jednu. Bube treba čuvati u staklenoj posudi nalik na teglu koja mora biti prekrivena tankom mrežicom tako da one mogu da dišu.

NAPOMENA: Tekst je informativne prirode, a posebno za pobornike alternativne medicine. Bez obzira na ovu terapiju, savjetujemo Vam da prvo posjetite svog ljekara i u konsultaciji sa njim odlučite da li želite da primijenite ovu terapiju ili ne.

Izvor: Srbija.danas

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Cuj

16.09.2017 15:56

Sta ova banda nece objaviti, samo da se gansteri namlate love " i siromake jos vise razbole.

ODGOVORITE
Name

kocegazanti

18.09.2017 09:25

Od kako su kubanci objavili da su pronasli vakcinu protiv raka, odjednom sve lijeci rak. Mozda je do mene ali cini mi se da se po medijima pise o svim mogucim borbama protiv raka samo se nigdje ne pominje vakcina. Ko ce ga znati...

Name

Zoran

19.09.2017 06:08

KOCEGAZANTI A sta mislis kako bi farmaceutska industrija zaradjivala ako bi se vakcina promovisala i uvela kao lijek protiv raka. Za lose zdravlje cvjecanstva i jeste najveci krivac F: industrija

Name

ne bih

23.10.2017 10:07

Jednom se umire i to nas sve ceka. Praviti od usta WC, ni slucajno.

ODGOVORITE