Brena otvoreno o braku sa Bobom

Lepa Brena je progovorila o odnosu sa suprugom, te je istakla koliko joj znače trenuci koje ne provodi sa njim, već sa drugaricama.

Zabava 14.09.2017 | 22:38
Brena otvoreno o braku sa Bobom
Iskreno je prokomentarisala značaj slobode u braku.

"Gledam da uskladim da budemo dovoljno zajedno, ali da imamo svoju slobodu i družimo se sa svojim prijateljima. Mislim da je najveća greška u nekim bračnim vezama apsolutno ukidanje slobode i život bez poverenja.



Jako je teško kada ste sa nekim 24 sata, 365 dana i sa decom i porodicom. Poštujem vid slobode koji dozvoljavamo jedno drugom, da uživamo i nemamo presiju oko toga da li bi on voleo da izađe sa svojim društvom ili ja sa svojim", rekla je pjevačica.

Izvor: Kurir

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Ma,

15.09.2017 04:38

Nemoj matere ti se proser..vati,

ODGOVORITE
Name

Umore se ljudi jedni od drugih

16.09.2017 08:25

Nema vise niti tajne, a niti magije. Njoj je mati umrla u Domu pored svog tog bogatstva i kuca i stanova. Mora to boliti puno jednu osobu iz bosanske mahale. Ona je sebe dala u tom braku, a nije puno dobila nazad. Nemam nista i imam tezak zivot, ali se ne bi mjenjala s njom. I ja sam iz mahale one bosanske. Sto vise starimo to nas vuce u proslost. Da, ona se ne pre**rava nego ne zna kako da kaze da ne moze s njim dalje, a mora. Kako ce se zavrsiti? Vuce ona jos malo pa ce otici u Sarajevo.

Name

Fan

17.09.2017 12:14

Nemojte se vi "pres......."!Zena nista lose nije rekla i ako ima problema,kao sto ih ima i svaki drugi brak,nece ih pred novinare istresti!

ODGOVORITE